Boluspor'da Sait Karafırtınalar, Erzurumspor FK maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
25.12.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 17:26

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında evinde Erzurumspor FK'yi 3-1 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Boluspor'da Sait Karafırtınalar, Erzurumspor FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Boluspor, evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Boluspor'un 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

"Ekibimin adına çok sevindirici"

Karafırtınalar, takımın 15 senedir ilk devrede 30 puan barajını aşamadığına dikkati çekerek, "Biz aştığımız için bizim adımıza, ekibimin adına çok sevindirici. Onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Karafırtınalar'dan oyuncularına övgü

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, olumsuzluk içerisinde başlayan bir haftayı, bununla birlikte yılı da güzel bitirdiklerini belirterek, bunda büyük pay sahibi olan oyuncularını kutladı.

İlgini Çekebilir
Boluspor zirveye doğru
Habere Git

"15 senedir bu takım 30 puan barajını aşmamış"

Başarıların ikinci devrede de devam etmesini temenni eden Karafırtınalar, "5 sene öncesinde çalıştığımızda da 28 puanla devreyi bitirmiştik. Ondan sonra 30 puanla bitirdik. 15 senedir bu takım 30 puan barajını aşmamış, biz aştığımız için bizim adımıza, ekibimin adına çok sevindirici. Onlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Boluspor - BB Erzurumspor maçındaki goller

Boluspor'un golleri 45+3. dakikada Melih Okutan, 78. dakikada Dejvi Bregu (penaltıdan) ve 89. dakikada Eray Ataseven'den geldi.

Erzurum FK'nın tek golü Eren Tozlu'dan

Erzurum FK'nın tek golünü ise 21. dakikada Eren Tozlu, penaltıdan kaydetti.

Boluspor, 4. sıraya yerleşti

3 maç sonra galibiyete ulaşan Boluspor, bu sonuçla birlikte puanını 30'a yükseltti ve 4. sıraya yerleşti. Üst üste 2 galibiyetin ardından mağlup olan Erzurumspor ise 20 puanla 13. sırada konumlandı.

Sıradaki hedef Manisa

Gelecek hafta Boluspor, Manisa FK'yı konuk edecek. BB Erzurumspor ise deplasmanda Pendikspor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler