Hikmet Karaman'dan Deniz Dönmezer Ve Pro-Lisans Yorumu

27.08.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 14:55

Son dakika transfer haberi: Teknik Direktör Hikmet Karaman, Adana Demirspor'dan öğrencisi Deniz Dönmezer, Samet Akif Duyur hakkında konuştu. Karaman, Galatasaray - Young Boys maçını yorumladı. Detaylar haberimizde...

Hikmet Karaman'dan Deniz Dönmezer Ve Pro-Lisans Yorumu

AJANSSPOR HABER

Son olarak Süper Lig'de Adana Demirspor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, Mavi Şimşekler'den öğrencisi kaleci Deniz Dönmezer, Ozan Demirbağ ve Samet Akif Duyur ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karaman, Galatasaray'ın Young Boys maçını yorumladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hikmet Karaman, "Galatasaray ilk maçı 3-2'lik skorla kaybetse de sahasında taraftarıyla birlikte rövanş maçında avantajlı konumda. Galatasaray'ın kadrosu Young Boys'u eleyecek kapasitede. Galatasaray, Young Boys deplasmanında golü attığında Icardi orta sahaya geldi, kimse buna değinmedi. Orada müthiş bir taktik vardı. Ben aynı planı Adana Demirspor'da çalışırken Galatasaray'a karşı yaptım. Balotelli ortada oynadı, kanatta Mendoza oynadı, Yusuf Barasi'yi ileriye kaçırdık. 10 numarada kim oynayacak diyoruz ama bu da önemli bir plan" dedi.

Deniz Dönmezer ve Mehmet Akif yorumu

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer, Ozan Demirbağ ve Samet Akif Duyur için ise Hikmet Karaman, "Deniz Dönmezer'i 4 yıl önce Kayserispor'da çalıştırdığım dönemde izledim ve beğendim. Sonrasında Murat Bey (Sancak) ve Metin Bey'i (Korkmaz) aradım, olumlu düşüncelerimi paylaştım. Adana Demirspor'u çalıştırırken Deniz'i ilk kez Antalyaspor maçında oynattım. O dönem sportif direktörümüz Gökhan Göktürk ile şans verdik. Deniz krizi fırsata çevirdi. Geçen sezonki Beşiktaş takımını düşündüğümüzde Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu gibi gençleri kazandı. Deniz Dönmezer öncelikle mental sonrasında fiziksel olarak gelişmeye ihtiyacı var. Adana Demirspor kulübü Deniz ve arkadaşlarına özel mentör desteği sunmalı. Deniz önümüzdeki yıllarda inşallah Türk futboluna katkı sağlayacaktır. Ozan ve Samet Akif çok yetenekli iki oyuncu. Ancak zamana ve oynamaya ihtiyaçları var" diye konuştu.

"TFF, Pro-Lisans konusunda ikilemde"

TFF'nin Pro-Lisans konusunda ikilemde olduğunu belirten Karaman, "TFF'nin Pro-Lisans konusunda ikilemde olduğunu düşünüyorum. Genç yeni nesil antrenör arkadaşlarımı beğeniyor, saygı duyuyorum. Ancak bu Pro-Lisans konusunda net tavır sergilenmeli. TFF, Pro-Lisansı olmayan antrenörlere yedek kulübesinde hocalık hakkı tanıyor. Ancak basın toplantısında konuşma hakkı tanımıyor. TFF diyor ki; teoride yoksun ama pratikte varsın" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler