17 yaşındaki Quenda, dev kulüplerin radarında
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Son dakika spor haberleri... Sporting'in 17 yaşındaki oyuncusu Geovany Quenda, Avrupa'da büyük kulüplerin ilgisini çekiyor.

Son 5 Haber

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...

Asensio, Fenerbahçe - Roma maçında oynayacak mı? Belli oldu!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Sporting CP'nin kanat oyuncusu Geovany Quenda, birçok Avrupa devinin dikkatini çeken önemli bir yetenek olarak öne çıkıyor.
Gazeteci Rudy Galetti'ye göre; Paris Saint-Germain, Manchester City, Liverpool ve Manchester United Quenda'yı dikkatle takip ediyor ve kulüplerin 17 yaşındaki Portekizli için ocak ayında harekete geçmesi bekleniyor.
Unvan, Cristiano Ronaldo'ya aitti
Yalnızca Avrupa kulüpleri için değil, Portekiz için de özel bir fenomene dönüşen sağ kanat oyuncusu, Sporting'in Benfica'yı 1-0 mağlup ettiği maçta forma giyerek derbi tarihinin en genç futbolcusu olmuştu.
Quenda'nın bu unvanı, kendisinden önce Cristiano Ronaldo'ya aitti.
Quenda'nın performansı
Bu sezon Sporting formasıyla tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Geovany Quenda, 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.