Crawley Town'a transfer olan Kaan Kevser-Junior konuştu

İsa Kethüda
06.10.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 16:20

İngiltere 4. Lig ekiplerinden (League Two) Crawley Town ile sözleşme imzalayan Kaan Kevser-Junior, transfer süreci ve İngiltere futbolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Crawley Town'a transfer olan Kaan Kevser-Junior konuştu

AJANSSPOR-HABER

İngiltere 4. Lig ekiplerinden (League Two) Crawley Town'da forma giyen Kaan Kevser-Junior, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Genç oyuncu, A Milli Takım'dan tut, idolü, İngiltere Futbolu ve transfer süreci hakkında da konuştu.

"16 yaşında olduğum için imza atamıyordum"

17 yaşına yeni giren ve İngiltere Futbol tarihinde en genç yaşta forma giyen bir Türk oyuncu olarak tarihe geçen, Kaan Kevser-Junior, "İnşallah devamı da gelecek. Mayıs zamanında daha yeni girmiştim takıma. 16 yaşında olduğum için imza atamıyordum. 17 yaşına girince bana kontrat verdiler ve profesyonel imzayı attım. Leyton Orient maçında da bana şans verdiler ve ilk maçıma çıktım.

"Normalde 10 oynuyorum"

Normalde 10 oynuyorum, gol atmayı, asist yapmayı, çalım atmayı seviyorum. Kanatlarda da oynayabiliyorum. Çok yönlü bir oyuncuyum. 

"Türkiye ile Dünya Kupası'nda oynamayı arzu ediyorum"

İngiltere doğumluyum. Futbol açısından çok görmedim avantajlarını. Milli takımdan henüz arayan soran olmadı. Hedefim Türk Milli takımında forma giymek. İngiltere'de olabilir, hatta bana 'Türkiye'de mi yoksa İngiltere'de mi oynamak istersin' diye soruyordular. Benim hedefim tabii ki Türkiye. Türkiye ile Dünya Kupası'nda oynamayı arzu ediyorum. 

"İdolüm Eden Hazard"

İdolüm Eden Hazard. Küçük yaştan beri bana Eden Hazard gibi bir tekniğin var diyorlar. Onun gibi biri olmak istiyorum. O da çok sakatlıklar yaşadı. Real Madrid'de istediği performansı gösteremedi ama Chelsea'de iyiydi.

"A Milli Takımı destekliyorum"

Türk futbolunu babamla küçük yaştan beri takip ediyorum ama seçtiğim (beğendiğim) bir oyuncu yok. Tuttuğum takım pek yok ama A Milli Takımı destekliyorum. Ailemler de çok olumlu bakıyorlar bana, çok destek verdiler. Onlar da A Milli Takımı'nda oynamamı istiyorlar.

"İngiltere'de Chelsea'yi tutuyorum"

Premier Lig çok zor bir lig. Sancho yeni transfer oldu ama henüz istediği performansı sergileyemedi. İngitere'de Chelsea'yi tutuyorum, inşallah orada oynarım. Radyospor'a çağırdığınız için teşekkürler." dedi. 

Öte yandan İngiliz ekibi, genç orta saha oyuncusu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kaan Kevser-Junior, takımıyla ilk maçına Leyton Orient'e sahalarında 4-0 yenildikleri karşılaşmada çıktı. Kaan, maçın 85. dakikasında oyuna dahil oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler