Ajax, Eyüp Aydın İçin Bundesliga Ekiplerine Rakip | Transfer Haberleri

10.06.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 08:31

Transfer haberleri... Bayern Münih U23’ün gurbetçi genç oyuncusu Eyüp Aydın, Bundesliga ekiplerinin dışında Ajax'ın da transfer radarına girdi. İşte detaylar

Ajax, Eyüp Aydın İçin Bundesliga Ekiplerine Rakip | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga ekiplerini cezbeden Bayern Münih U23’ün genç futbolcu Eyüp Aydın için yeni bir talip var. Hollandalı futbol kulübü Ajax da genç futbolcuyu mercek altına aldı. 

Alman ekipleri cezbetti

Geçtiğimiz günlerde Sky Sports, Eyüp Aydın’ın Bundesliga ekiplerini heyecanlandırdığını iddia etti. Aralarında Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach ve küme düşen Schalke 04’ün de bulunduğu Bundesliga ekiplerinin Bayern Münih U23 forması giyen Aydın ile ilgilendiği iddia edildi. 

Önce Bundesliga şimdi Eredivisie

Adı Bundesliga ekipleri ile anılan 18 yaşındaki genç futbolcu Eyüp Aydın’ın ismi şimdi ise Hollandalı ekip Ajax ile anılıyor. Florian Plettenberg’in aktardığı bilgilere göre Hollandalı ekip Ajax, genç futbolcuyu yakın takibe alarak transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Henüz 18 Yaşında Üst Düzey Kulübü Cezbediyor
Habere Git

Ajax, Eyüp Aydın’ı Jong Ajax'a düşünüyor

İddialara göre Ajax, Eyüp Aydın’ı renklerine bağlaması durumunda genç orta saha oyuncusunu hemen ana kadroya eklemeyi düşünmüyor. Hollandalı ekibin öncelikli planı Aydın’ı Jong Ajax (Ajax Genç Takımı) kadrosunda geliştirmek ve sonrasında ana kadroya çekmek. 

Alman ekip, Aydın için "1 milyon" dedi

Adı birçok ekip ile anılan Eyüp Aydın, yaz transfer döneminde Bayern Münih U23’ten ayrılabilir. Ekip, oyuncusu için ilkbaharda sözleşme uzatma opsiyonunu kullandı. Alman ekip önümüzdeki sezon sözleşmesi sonlanacak olan Aydın’ı bırakmak için 1 milyon euroluk bir ücret düşünüyor. 

Adı Cimbom ile anıldı

Bundesliga ve Eredivisie iddiaları ile gündeme gelen Eyüp Aydın ile Türkiye’den Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edildi. Aydın Fenerbahçe derbisini Nef Stadyumu’ndan takip etti. 

Eyüp Aydın'ın performansı

Eyüp Aydın, 2 yıldır Bayern Münih U23 forması giyiyor. 2 sezon boyunca Alman ekip için 55 maça çıkan Aydın 4 gole imza attı. Aydın bu 55 maçın 25’ine 2022-23 sezonunda çıktı ve fileleri 3 kez havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler