1997 doğumlu futbolculara müjde!

04.05.2020 - 16:19 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 16:25

Uluslararası Olimpiyat Komitesi, koronavirüs salgını sebebiyle 1 yıl ara verilen Olimpiyat Oyunları hakkında bir açıklama yaptı. 1997 doğumlu oyuncuları sevindiren bu gelişme hakkında, Stefan Kuntz'tan bir açıklama geldi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen eski golcü Stefan Kuntz, Almanya 21 Yaş Altı takımını çalıştırıyor. Kuntz, 1997 doğumlu sporcuların, koronavirüs salgını sebebiyle 1 yıl ertelenen Olimpiyat Oyunları'ndaki futbol turnuvasında kullanılabilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Futbol Federasyonu, bugün yaptığı açıklamada FIFA Dünya Birliği'nin katılım süresinin devam edeceğini resmen doğruladı. Böylece 1997 doğumlu sporcular da oyunlarda yer alabilecek. FIFA, gelen taleplerin ardından kulüp ve derneklerin bilgilendirildiğini ifade etti.

Kuntz: "Sporcular için çok mutluyum"

Kuntz ise yaptığı açıklamada, "FIFA ve Almanya Futbol Birliği'nin tavsiyelerinin Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından kabul edilmesi ve 97 doğumlu oyuncuların haklarını koruması çok mantıktlı. Sporcular için çok mutluyum" diye konuştu.

Kadroda Suat Serdar da var

2019 U21 Avrupa Şampiyonası'nda kadroda bulunan futbolcular da hatırlatıldı. Kadroda Schalke forması giyen Suat Serdar, Gladbach'tan Florian Neuhaus ile Mainz'dan Florian Müller'in dışında, Augsburg'da oynayan Marco Richter ile Monaco'da görev alan Ben jamin Henrichs bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler