2-0 geriye düşen Amedspor, Gift Orban'ın golleriyle döndü
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Kasımpaşa ve Amedspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşıya geldi. İstanbul'da 2-0 geriye düşen Amedspor, pes etmedi.

Son 5 Haber
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Oyuna ikinci yarının başında dahil olan Gift Orban, golleriyle takımını adeta ipten aldı.
Kasımpaşa üstünlüğünü koruyamadı
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa, ligin yeni ekibi Amedspor'u ağırladı. Maça hızlı başlayan ev sahibi, Güven Yalçın'ın 20. dakikada attığı golle öne geçmeyi de bildi.
Mücadelenin ilk yarısı 1-0 sona ererken, ikinci yarının perdesini de yine Kasımpaşa açtı. Paşa'nın Polonyalı golcüsü Adrian Benedyczak, 52. dakikada skoru 2-0'a getirdi.
Orban puanı kurtardı
2-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Amedspor, ikinci yarının başında oyuna dahil olan Gift Orban ile güldü. Diyarbakır temsilcisinin kiralık golcüsü, 59. dakikada attığı şık golle geri dönüş ateşini yaktı; 83. dakikada ise skoru belirleyen isim oldu.

Son bölümü büyük heyecana sahne olan mücadele, 2-2 sona erdi. Kasımpaşa puanını 6'ya, Amedspor ise 7'ye yükseltti. İstanbul ekibinin üç puanını koruyamamasına rağmen ilk 4 haftayı mağlubiyetsiz tamamlaması ise ayrıca dikkat çekti.
Gelecek hafta kimlerle oynayacaklar?
Maç fazlasıyla 3. sıraya kadar yükselen Amedspor, önümüzdeki hafta Başakşehir'i ağırlayacak. Bir puanla yetinerek kendisine 6. sırada yer bulan Kasımpaşa ise gelecek hafta Gençlerbirliği'ne konuk olacak.





