Galatasaray, Giovani Lo Celso transferini bitiremedi!

Akın Ungan
03.09.2023 - 08:52 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 09:04

Galatasaray, Giovani Lo Celso transferinde ilerleme kaydedemedi. Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun isteği üzerine oyuncu takımda kaldı.

Galatasaray, Giovani Lo Celso transferini bitiremedi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen 27 yaşındaki on numara Giovani Lo Celco'yu uzun zamandır radarında bulunduran Sarı-Kırmızılılar, bu transferde ilerleme kaydedemedi.

Tottenham ve Lo Celco'da gelişme yok

Fabrizio Romano'nun haberine göre yaklaşık 2 aydır Tottenham ve Lo Celco cepheleriyle transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bir sonuç alamadı. Olumlu yönde herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı belirtildi.

Hoası bırakmıyor, takımda kalacak

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, yeni sezon kadro planlamasında Giovani Lo Celco'ya da yer verdi. Lo Celco'yu takımın önemli parçalarından biri olarak gören Avustralyalı teknik adam, oyuncunun ayrılmasını istemedi. Lo Celco'nun Premier Lig temsilcisinde kalması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Kerem ve Icardi'den sevgilerle
Habere Git

Lo Celco'nun kariyeri

9 Nisan 1996 doğumlu Arjantinli, futbola ülkesinde başladı. Lo Celco, Rosario Central, Paris Saint Germain, Real Betis, Villarreal ve Tottenham formaları giydi. Tottenham, 2020 yılında Real Betis'ten 27 yaşındaki on numara için 32 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 14 milyon Euro.

Lo Celco'nun performansı

Geçen sezon Tottenham'da 29 resmi müsabakada görev alan Giovani Lo Celco, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Arjantinli yıldız, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Ayrıca Lo Celco, 4 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler