2 gün önce teklif yapıldı, Hulk'un cevabı bekleniyor

21.01.2021 - 15:12 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 15:20

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi ve Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transfer görüşmelerinin ardından Beşiktaş'ta da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Peki Beşiktaş yıldız futbolcu Hulk'u transfer edecek mi? İşte detaylar...

2 gün önce teklif yapıldı, Hulk'un cevabı bekleniyor

Erdal CÖMERT - ÖZEL

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Mesut Özil'i renklerine bağlarken, Galatasaray da futbolumuzun yükselen değerlerinden milli oyuncu İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağlamak üzere.

Diğer yandan Trabzonspor da Dieogo Costa için nabız yokladı... Tüm bunlar olurken, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta neler oluyor? Ara transferde kimseyi almayacak mı?

Mali nedenlerle siyah beyazlıların tabiri caizse bir atımlık barutu var. Ahmet Nur Çebi yönetimi de bu barutu en doğru şekilde kullanmak için sabırla hareket ediyor.

Görüşme 2 gün önce yapıldı

Ve Beşiktaş yönetimi, elindeki kaynağı bir dünya yıldızı getirmek için kullanmayı istiyor. Günlerdir Beşiktaş'ın gündeminde olan Hulk için yönetim resmen harekete geçti.

Teklif sunuldu

Brezilyalı yıldız ile görüşme yapıldı ve kendisine teklif sunuldu. Yıllık 3.5 milyon Euro isteyen Hulk'a Beşiktaş, başarı primleriyle birlikte yıllık 2 milyon Euro'yu bulan bir teklif sundu. İki gün önce yapılan tekliften sonra Beşiktaş, beklemeye geçti. Artık top Hulk'un ayağında. Brezilyalı oyuncu siyah beyazlıların sunduğu koşulları kabul ederse imzalar atılacak. Bu arada oyuncunun menajeri bulunmuyor ve görüşmeleri kendisi yürütüyor.

303 gol attı, 18 kupa kazandı

34 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 2016'da Çin'in Shanghai Sipg takımına gitti. Halihazırda kulüpsüz olan Hulk'a siyah beyazlı taraftarların ayrı bir sempatisi var. Beşiktaş taraftarları, Porto formasıyla Beşiktaş'a rakip olan oyuncuyu, 201 yılında İnönü Stadı'nda oynanan Avrupa Ligi maçında sonra ayakta alkışlamıştı. Karşılaşmayı Porto 3-1 kazanırken, Hulk 2 gol atmıştı. O günkü Porto kadrosunda yer alan bugünkü Galatasaraylı Radamel Falcao da bir gol kaydetmişti.

48 kere Brezillya Milli Takımı formasını giyen ve 11 gole imza atan Hulk, 4 yıl Porto'da, 4 yıl da Zenit'te forma giydi.

Kariyeri boyunca 573 maça çıkan Hulk, 303 gol ve 178 asiste imza attı. 3 kez gol kralı olan Brezilyalı, 3 kez de yılın futbolcusu seçildi.

Hulk, forma giydiği kulüplerde toplam 18 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Emre Kocadağ doğruladı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Ajansspor'un duyurduğu Hulk transferi konusunda açıklamalar yaptı.

Kocadağ 4-1 kazanılan Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Hulk ile bir temas oldu. Olgunlaşınca bilgisini veririz. 6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler