Son Dakika | Hatayspor, İnegölspor'dan Selimcan Temel'i Transfer Etti

Salim Manav
19.01.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 12:02

Son dakika transfer haberi: Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren İnegölspor'dan Selimcan Temel'i transfer etti. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Hatayspor, İnegölspor'dan Selimcan Temel'i Transfer Etti

AJANSSPOR-

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor'dan orta sahaya takviye geldi. 

Hatayspor, İnegölspor forması giyen Selimcan Temel'i kadrosuna kattı. 

Başkan açıkladı

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, futbolcuları Selimcan Temel’in transferi için Süper Lig ekiplerinden A.Hatayspor ile anlaştıklarını açıkladı.

Ademoğlu, yaptığı açıklamada, "Hatayspor geçtiğimiz yıldan beri takip ettiği oyuncumuz Selimcan Temel’in transferi için kulübümüzle iletişime geçti. Yaptığımız görüşme neticesinde Selimcan kardeşimizin Hatayspor’a transferi gerçekleşti. Selimcan’ın bir dahaki transferinden kulübümüz yüzde 10 pay alacak. Selimcan Temel’e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Süper Lig ’de başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun. İnegöl’ü ve İnegölspor’u en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Alt liglerden 6. transfer

Güney ekibi sezon öncesinde 1. Lig ve 2. Lig'den Abdullah Yiğiter (Amedspor), Burak Öksüz (Sakaryaspor), Onur Ergün (İstanbulspor), Sadık Baş (Eyüpspor) ve Bertuğ Yıldırım'ı (Sarıyer) transfer etmişti. 

Öte yandan; 21 yaşındaki futbolcu sezonun ilk yarısında İnegöl'de 20 maçta görev aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler