2 oyuncu Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti

24.10.2020 - 11:08 | Son Güncellenme: 24.10.2020 - 11:13

Son dakika Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski oyuncuları Mohamed Elneny ve Abdoulay Diaby, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. İşte detaylar...

2 oyuncu Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny ve Abdoulay Diaby, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. 

2 oyuncu FIFA'ya şikayet etti

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'tan ayrılan ve geçen sezon pandemi nedeniyle maaşlarını alamayan Loris Karius, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho'nun ardından Mohamed Elneny ve Abdoulay Diaby de siyah-beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet etti. 

Büyük tehlike kapıda

Öte yandan siyah beyazlılar için FIFA'ya yapılan üst üste şikayetlerin ardından dev tehlikenin kapıda olduğu kaydedildi.

FIFA'nın siyah-beyazlı kulübe Avrupa Kupaları'nda oynama ve transfer izni verdiği ama ocak ayındaki ara dönemde FIFA'da beklenen bu dosyaların çözümlenmemesi durumunda bu kez cezanının verilebileceği öğrenildi. 

Göreve başladığı dönemden bu yana borçları kapatmak için uğraşan yönetim, şimdi de oyunculaın alacaklarını tahsil etmek için çözüm arıyor.

"Hep oynadım ve güvenimi geri kazandım"

Öte yandan Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı takım ile ilgili bir açıklama yaptı.

Eski teknik direktör Unai Emery'nin döneminde şans bulamadığını söyleyen Elneny, "Emery yönetiminde çok oynamıyordum. Bu yüzden güveninizi ve oynama hissinizi kaybedebilirsiniz. Bu nedenle Beşiktaş'a 1 yıllık kiralık olarak gittim. Hep oynadım ve güvenimi geri kazandım" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler