Cristiano Ronaldo İle Real Madrid Yeniden Mi Buluşuyor? | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
22.11.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 23:21

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e geri mi dönüyor? Detaylar...

Cristiano Ronaldo İle Real Madrid Yeniden Mi Buluşuyor? | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

İngiliz devi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Ronaldo, ManU'ya veda etti

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Manchester United kulübü tarafından yapılan açıklamada, oyuncu ile yolların ayrıldığı açıklanırken, iki sezondaki katkılarından dolayı teşekkür edildi. Geçtiğimiz günlerde Ronaldo, verdiği röportajda kulüp içerisinde yaşadıkları ve sorunları dile getirmesi sonrası tartışmaların odağı haline gelmişti. Bugün alınan karar sonrası yıldız futbolcunun kariyerinde bir sayfa daha kapanmış oldu.

Manchester United kariyeri

2021 yazında eski kulübüne imza atarak 12 yıl sonra yeniden formasını giydiği Kırmızılar ile sezona iyi başlayan Portekizli oyuncu, 2021-2022 sezonunda toplam 39 karşılaşmada 24 gole imza attı. Bu sezona ise yeni teknik direktörü Erik ten Hag ile çalışan 37 yaşındaki oyuncu Premier Lig’de sadece 10 maça çıkarken bu karşılaşmaların sadece 4’ünde sahaya 11’de çıktı ve 1 gol kaydetti. Ronaldo, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 6 maçta rakip filelere 2 gol sığdırdı. Portekizli oyuncunun iki farklı dönem mücadele ettiği İngiliz takımıyla 346 maçta 145 golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Manchester United'da bir devir kapandı! Ronaldo ile yollar ayrıldı...
Habere Git

Real Madrid iddiası

Portekiz Milli Takımı ile Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda olan Cristiano Ronaldo’nun, İspanyol devi Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.

Menajeri teklif etti

Bilindiği üzere, oyuncunun menajerinin geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldızı 6 aylığına Real Madrid'e teklif ettiği, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin de Ronaldo'yu takımında görmek istediği iddia edilmişti.

Real Madrid ve Ronaldo'dan flaş paylaşım

Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılmasının ardından İspanyol devi Real Madrid ve Portekizli yıldız sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko son nefeste!
Habere Git

Ronaldo ile Real, birbirine adeta göz kırptı. İki taraf sosyal medyalarından yaptıkları paylaşımla ara transferde buluşacaklarının işaretini verdi.

Ronaldo'nun paylaşımında Real Madrid detayı

Cristiano Ronaldo'nun son paylaşımında taktığı saatte ise, Real Madrid forması ile Mancester United'a attığı golün kafa vuruşu yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler