''2 sene üst üste şampiyon olacak sindiremiyor galiba''

02.04.2017 - 23:42 | Son Güncellenme: 02.04.2017 - 23:42

AJANSSPOR - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş'a 3-0 kaybettikleri maçta gerginlik yaşadığı teknik direktör Şenol Güneş hakkında sert ifadeler kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanan Özat'ın sözleri şöyle: 

"Ezikliğin belirtisi"

Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz. Sen kalkıp bunu medyaya malzeme yapıyorsan İstanbul'un büyüsüne kapıldığının belirtisidir. Ezikliğinin belirtisidir. El öpmeyle ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem. Bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun. İnsanlık hali. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için... 

"Kazanamasa böyle mi konuşurdu?"

Kazandıktan sonra bunları konuşmak kolay. Kazanamasa böyle mi konuşurdu Şenol Güneş? Beşiktaş'ın stadında kazanana kadar her türlü çullanma, her türlü yüklenme var, bir an önce nasıl skoru elde ederimin kaygısıyla, bütün herkes, yedek kulübesi yükleniyor. Hakemi yeteri kadar zaten etkiliyorsunuz, ben diyorum ki bunlar maç içerisinde olur diyorum.

"Sindirememiş olabilir"

Geçmişteki ilişkimize bakarak ben Şenol Güneş'in elini öpüyorum ama bu yaptığı hoş değil. Kaç yaşında İstanbul'a gelmiş, daha önce şampiyonluk görmemiş, şimdi 2 sene üst üste şampiyon olacak bunu sindirememiş olabilir.   Kolay değil 70 yaşında İstanbul'a gelmek...70 yaşında üst üste 2. kez şampiyon olacak hoş değil bunlar. Şenol Güneş herhalde Fenerbahçe geçmişimden dolayı yapıyor. Ama onun Trabzonspor'dayken yaşadığı şey sırasında ben Almanya'daydım."

 

Senin için hazırladığımız haberler