2 yıl sonraki spor direktörünü şimdiden seçtiler!

16.07.2020 - 15:47 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 15:48

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund, uzun vadeli planlamanın nasıl yapılacağını gösterir nitelikte bir adım atmaya hazırlanıyor. Dortmund, 2022 yılının spor direktörünü şimdiden belirledi.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, uzun vadeli bir planlama yapıyor. Sarı-siyahlılar, futbol takımının kadrosuyla ilgili planlamayı uzun vadeye yaydığı gibi, yöneticiler konusunda da benzer bir adım atmayı hedefliyor.

Zorc’un halefi Sebastian Kehl

Dortmund’da efsaneleşen ve başarılı yöneticilerden biri olarak gösterilen spor direktörü Michael Zorc’un 2022 yılında Alman ekibiyle olan kontratı sona erecek. Bu pozisyonu şimdiden doldurmak için harekete geçen Dortmund, kulübün akılda kalan oyuncularından biri olan Sebastian Kehl’i bu göreve düşünüyor.

Watzke’nin açıklaması gelişmeyi doğruluyor

2 yıldır lisanslı oyunculardan sorumlu olan Sebastian Kehl ile 2021 yılına kadar süren bir anlaşma var. Genel Müdür Hans-Joachim Watzke, “Tatil sonrası birlikte oturup bir karar vereceğiz” açıklamasını yaptı. Almanya’nın ünlü spor dergisi Kicker, Zorc’un görevini alacak ismin Kehl olduğunu yazdı.

Uzun yıllar Dortmund forması giymişti

Kariyerinde Hannover ve Freiburg sonrası Borussia Dortmund’da uzun yıllar oynayan Sebastian Kehl, futbolu da yaklaşık 5 yıl önce sarı-siyahlılarda bırakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler