Şenol Güneş stoperde 2015-16 krizini yaşıyor

01.10.2023 - 19:45 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 19:52

Şenol Güneş, 2015'teki gibi stoper ikilisinde kriz yaşıyor. 7 lig maçında sadece iki maç üst üste aynı ikiliyle başladı. Vazgeçmediği tek isim Omar Colley oldu. İşte detaylar.

Şenol Güneş stoperde 2015-16 krizini yaşıyor

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2015-16 sezonunda olduğu gibi stoperde kriz yaşıyor. Tecrübeli teknik adam, stoper ikilisinde yine değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam Konyaspor maçında stoperde Omar Colley-Daniel Amartey ikilisine şans tanıdı.

4 kez Necip-Colley ikilisi

Güneş, 7 Süper Lig maçının sadece ikisinde üst üste aynı ikiliyle çıktı. Güneş, Sivasspor ve Trabzonspor maçlarında üst üste Colley-Necip Uysal stoper ikilisiyle başladı. Güneş, 7 maçın dördünde de bu ikiliyle başlangıç yaptı.

Vazgeçmediği tek isim Colley

Güneş, bir maçta Eric Bailly'e şans verirken, Amartey'e iki defa forma verdi. Güneş, stoperde vazgeçmediği tek isimse Omar Colley oldu. Colley sabit kalırken, yanındaki isimler değişti.

İlgini Çekebilir
Fener, Kadıköy'de 5 çayı içti
Habere Git

2015-16'daki krizi hatırlattı

Şenol Güneş benzer stoper krizini Siyah Beyazlı kulübe ilk geldiği 2015-16 sezonunda yaşadı. Rhodolfo-Ersan Gülüm ikilisiyle başlayan Güneş, Brezilyalı futbolcunun sakatlanmasıyla sıkıntıya girmişti. 

Sol bek Tosic ile çözüm buldu

Devre arasında Marcelo ve Alexis alındı. Ancak Alexis beklentileri karşılayamadığı için Güneş, Marcelo'nun yanına Ersan ve Necip'e de yer verdi. Ancak Güneş sol bek Dusko Tosic'i stopere alarak sıkıntıyı aştı. Güneş, Marcelo-Tosic ikilisiyle sezonu şampiyon bitirmeyi başardı.

Beşiktaş'ın 7 Süper Lig maçındaki stoper ikilisi

MAÇ STOPER İKİLİSİ
Karagümrük Omar Colley-Necip Uysal
Pendikspor Omar Colley-Daniel Amartey
Sivasspor Omar Colley-Necip Uysal
Trabzonspor Omar Colley-Necip Uysal
Kayserispor Omar Colley-Eric Bailly
Adana Demirspor Omar Colley-Necip Uysal
Konyaspor Omar Colley-Daniel Amartey
Senin için hazırladığımız haberler