2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak? | BJK kombine fiyatları ne kadar?

08.06.2018 - 19:02 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 19:06

2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak? Siyah Beyazlı taraftarlarda kombine heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Beşiktaş'ın 2018-2019 sezonunda Vodafone Park'ta oynayacağı lig, kupa ve Avrupa maçlarında mücadele edeceği iç saha karşılaşmalarını kapsayan kombinelerle ilgili detaylar haberimizde. Peki, 2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak? Kombine fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak? | BJK kombine fiyatları ne kadar?

2018 Beşitkaş kombine fiyatları ne kadar? Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada bitiren Beşiktaş'ta taraftarlar kombinelerle ilgili araştırma yapıyor. Beşiktaş JK’nın 2018 – 2019 futbol sezonunda Vodafone Park’da oynayacağı Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarında mücadele edeceği iç saha karşılaşmalarını kapsayan sezonluk bilet yenilemeleri 2 Nisan Pazartesi günü başlamıştı. Peki, 2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak? Kombine fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

2018 Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak?

Passo'dan yapılan açıklama şu şekilde:

BJK 2018-2019 Kombine Yenileme Dönemi

Beşiktaş JK’nın 2018 – 2019 futbol sezonunda Vodafone Park’da oynayacağı Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarında mücadele edeceği iç saha karşılaşmalarını kapsayan sezonluk bilet yenilemeleri 2 Nisan Pazartesi günü başlayacaktır.

Vodafone Park’da kombinesi olup yenilemek isteyen taraftarlar, yenileme işlemlerini www.passo.com.tr ve Vodafone Park’da bulunan Sezonluk Bilet Satış Ofisi’nden yapabilirler.

Detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir.


Öncelikli Kombine Yenileme Dönemi Başlangıcı ve Satış Kanalları

Kombine Yenileme Dönemi satış başlangıç tarihi 2 Nisan Pazartesi günüdür.

Mevcut kombinesini 2018-2019 sezonu için yenilemek isteyen taraftarlar, işlemlerini www.passo.com.tr yada Vodafone Park’da bulunan kombine satış ofisinden yapabilirler.

2017-2018 sezonuna ait kombinesi bulunmayan taraftarlara sadece Genel Satış döneminde kombine satışı yapılabilecektir.


Öncelikli Kombine Yenileme Dönemi Sonu

2 Nisan Pazartesi günü başlayan yenileme dönemi, 29 Nisan Pazar günü saat 17.00 itibariyle sona erecektir.


Taksitli Satışlar

www.passo.com.tr ve Vodafone Park Kombine Satış Ofisi’nden BJK Kredi kartlarına taksitli satış yapılacaktır.

Taksit Yapılan Kredi Kartları;

Garanti Bankası BJK Bonus 6+3 taksit

Deniz Bank BJK Bonus 6+3 taksit

Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartı 4+5 taksit

AktifBank BJK Kredi Kartı 9 taksit

BJK Bonus kartları dışında kalan Bonus kartlarda sadece 6 taksit uygulanacaktır.

Vakıfbank BJK kartları dışında kullanılan Vakıfbank kredi kartları ve World özellikli tüm kredi kartlarına 4 taksite ek olarak +3 taksit uygulanmaktadır.

Taksitli sezonluk bilet yenilemelerinde %6 vade farkı uygulanmaktadır.


Parapuan Kullanarak Kombine Yenileme

Kombinesini maçlık kulübe devreden taraftarlar, Passolig hesaplarında 2017-2018 sezonunda biriken para puanlarını 2 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında mevcut yerlerini satın almak için kullanabilirler. Para puan kullanarak Kombine yenilemeleri www.passo.com.tr ve Vodafone Park’da bulunan Kombine Satış Ofisi’nden yapılmaktadır.


Öğrenci İndirimli Kombine Yenileme

Öğrenci indirimli kombine yenilemeleri 2 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında sadece Vodafone Park Kombine Ofisi’nden yapılmaktadır. Yenileme esnasında ilgili yıla ait öğrenci belgesi ibrası zorunludur.. Öğrenci taraftarlara %10 indirim sağlanmaktadır. Öğrenciliği bitenler ve transfer hakkı için indirimli kombine almak isteyenler www.passo.com.tr üzerinden de indirimsiz olarak kombinelerini yenileyebilirler.

Öğrenci indirimli kombinelerin sezon içerisindeki karşılaşmalarda transfer hakkı yoktur. Maça gidemeyecek öğrenci taraftarlar, gidemeyecekleri karşılaşmaların için kombinelerini maçlık olarak kulüplerine devredebilir ve para puan kazanabilirler.

Divan Kurulu Üyeleri Kombine Yenileme

BJK Divan kurulu üyeleri kombinelerini 2 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında yapabilirler. İndirimli yenilemeler www.passo.com.tr internet adresi ve Vodafone Park’da bulunan Kombine Satış Ofisi’nden yapılmaktadır. Divan Kurulu üyelerine %10 indirim sağlanmaktadır.


Kombine Yer Değişikliği

Mevcut yerini 2018-2019 sezonu için yenileyen taraftarlar, kombine yerlerini değiştirmek istedikleri taktirde 2 Mayıs Çarşamba – 10 Mayıs tarihleri arasında Vodafone Park Kombine Satış Ofisi’ne kombinelerinin yerlerini değiştirmek için müracat edebilirler. Kombine yer değişimi aynı kategori içersinde yada üst kategori olarak yapılmakta olup mevcut kategoriden alt kategoriye değişiklik yapılmamaktadır.

Bir Başkasına Kombine Devri

Mevcut yerini 2018-2019 sezonu için yenileyen taraftarlar, koltuklarını 30 Nisan– 9 Mayıs tarihleri arasında Vodafone Park Kombine Satış Ofisi’nden istedikleri kişi adına sezonluk olarak devredebilirler. Kombine devri bir defaya mahsus yapılan işlemdir.

*Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombinenin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakden ödenmesi gerekmektedir.

Kombine Maçlık Transfer Kısıtlaması

Kombine sahiplerinin sezon içerisinde en fazla 6 maç koltuklarını bir başkasına transfer hakkı bulunmaktadır. (İndirimli alınan öğrenci kombineleri hariç)

Transfer hakkı dolan ve bir sonraki maça gidemeyecek taraftarlar, kombinelerini maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına puan olarak aktarılacaktır. Aktarılan puanlar, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.


2017-2018 Sezonu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşmalarını Kapsayan Kombine Sahipleri Kombine Yenilemeleri

Süper Lig ve Ziraat Türkiye karşılaşmalarını kapsayan kombine sahibi taraftarlar, 2 – 10 Mayıs tarihleri arasında www.passo.com.tr ya da Kombine Satış Ofisi’ne gelerek mevcut kombineleri yerine istedikleri kategoriden tüm sezon maçlarını kapsayan kombinelerden satın alabilirler.

Vodafone Park Kombine Ofisi Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 10.00 – 19.00 (Pazartesi - Cumartesi)

Pazar : 11.00 – 17.00

Maç günleri kombine satış ofisi kapalı olacaktır.

Yenileme İndirimli Kombine Fiyatları:

1.Kategori 4.750,00 TL

2.Kategori 4.250,00 TL

3.Kategori 3.250,00 TL

4.Kategori 2.900,00 TL

5.Kategori 2.700,00 TL

6.Kategori 2.500,00 TL

7.Kategori 1.350,00 TL

8.Kategori 1.250,00 TL

Beşiktaş hakkında kısa bilgiler

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu. Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştur.

Senin için hazırladığımız haberler