2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ikinci haftayı geride bıraktı

29.01.2018 - 22:44 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 22:44

2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ikinci haftayı geride bıraktı

1907 Fenerbahçe - Youthcrew

Ortada gözüken maç boyunca rakibine ince ince işleyen taraf 1907 Fenerbahçe oldu. Maç boyunca büyük takım savaşları çıkmasa da istediklerini elde eden 1907 Fenerbahçe rakibine fırsat tanımadı. Uzun süren karşılaşmada Youthcrew maçı çevirmek için bir kaç hamle girişiminde bulunsa da cevapsız kalınca kazanan taraf 1907 Fenerbahçe oldu. Maçın en değerli oyuncusu neredeyse 19k altın, 278 minyon sayısı ve %85.7 ‘lik muhteşem performansıyla 1907 Fenerbahçe ekibinden ‘’Chaser’’ olmayı başardı.

HWA Gaming - Dark Passage.Dominos

Oyuna çok hızlı başlayan Dark Passage ilk kanı aldığında dakika sadece ikiydi. Hızlı ve agresif oyununu ilk on dakika başında hissettiren DP maçın ortalarına geldiğimizde biraz yavaşlasa da maçı çoktan kazandığını belli eder tavırlarla HWA Gaming ‘in kulelerini yavaş yavaş yıkmaya devam etti. Bir takım savaşı ve bir baron ile iyice güçlendikten sonra kuşatma yapan DP ekibi maçın kazanan tarafı oldu. %85.7 gibi yüksek bir skor katkısı ve 0/3/12 ‘lik performansıyla maçın en değerli oyuncusu Dark Passage.Dominos ekibinden ‘’Japone’’ oldu.

BAUSuperMassive - Team Aurora

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise açık ara favori takım ligin tek namağlup ekibi BAUSuperMassive idi. Seçim ve yasaklama ekranında Team Aurora ekibinin çok iyi tercihler çıkartması ve ardından erken gelen ilk kanı almayı başarmaları büyük avantaj kazandırmış olsa da lider Alev Ejder ‘ini alarak puan durumunu yalancı çıkartmadı. Alt koridorda kontrolü elen alan BAU ekibi üst koridorda da aynı etkiyi yaratmaya çalışırken Team Aurora ‘dan gelen bir kaç hata işlerini kolaylaştırdı. Çok fazla direnmeyen Team Aurora yenilgiyi kabullenmiş oldu. Maçın en değerli oyuncusu 5/0/1 ‘lik performansı ve 13.8k altın katkısıyla BAUSuperMassive takımından ‘’Zeitnot’’ oldu.

Galakticos - Royal Bandits

Maçın favorisi olan Royal Bandits maça seçim ve yasaklama ekranında yapılan hamlelerle önde başlayan taraf oldu. İlk kanın beşinci dakikada döküldüğü karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Royal Bandits oldu. Galakticos adına işlerin hiç iyi gitmediği karşılaşmada dakikalar on yediyi gösterdiğinde Royal Bandits 5 şampiyon ve 5 kule elde ederek yaklaşık 10k altın farkı yarattı. Maçın kopma anı ise bundan iki dakika sonra Royal Bandits ‘in dış kuleleri almasıyla yaşandı ve böylece maçın kontrolünü tam anlamıyla eline alan taraf oldu. Royal Bandits maçtan istediğini alan taraf olurken tüm bir maçı neredeyse hatasız ve kusursuz bir oyunla kapatmış oldu. Maçın en değerli oyuncusu istatistiklerde çok üstün olmasa da maç boyunca takım arkadaşlarına sağladığı destek ile Royal Bandits ekibinden ‘’Malrang’’ oldu.

2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ikinci haftayı geride bıraktı

İkinci hafta beklenilen sonuçlara sahne alırken, ligin üst yarısı ile alt yarısının arasındaki farkı açan bir hafta oldu. Gecenin açılış karşılaşmasında ligin büyük beklentiler yaratan ekibi Royal Bandits ve Galakticos ekibi karşı karşıya geldi. Bu maçtan istediğini elde eden takım Royal Bandits oldu.

Son durum ise...

Alınan bu sonuçlarla beraber puan durumu 6 ‘da 6 yapan BAUSuperMassive ‘in liderliğiyle tamamlanırken, 5 ‘e 1 ‘lik performansıyla Royal Bandits ekibi ikinci sırada yer aldı. Üçüncülük sıralamasında yerini koruyan ekip bu haftayı 3 ‘te 3 yaparak 1907 Fenerbahçe oldu. 3 ‘e 3 galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip olan Dark Passage.Dominos dördüncü sırada yer aldı. Ligin beşincilik sırasını 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle kapatan Galakticos ve Team Aurora arasında paylaşıldı. Son sıralar ise yine iki takımın arasında paylaştırıldı. Youthcrew ve HWA Gaming birer galibiyetleriyle haftayı tamamlayarak son sırayı paylaşan iki takım oldular.

Senin için hazırladığımız haberler