2020 Masterchef kaptan kim oldu?

17.08.2020 - 12:31 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 12:41

2020 Masterchef kaptan kim oldu? MasterChef Türkiye'de bu yıl yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon olmaya başladı. TV8'in fenomen yemek yarışmacında yeni kaptanlar belli oldu. Son 16'a kalan isimlerin tamamlanması ile birlikte izleyiciler yeni kaptan kim oldu gibi araştırmalar yapıyor. Peki son 16'a kim kaldı ve kaptan kim oldu? MasterChef'te bu yıl birbirinden yetenekli yarışmacılar, hem kendilerini geliştirip hem de yarışmanın en iyisi olabilmek adına boy gösterecek.

2020 Masterchef kaptan kim oldu?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de son 16 isim belli oldu. Son 16 isimden sonra ise takım kaptanı belli oluyor. MasterChef Türkiye'de bu akşam ana kadroya giren 15. isim Gülşah Suna oldu. Final turuna kalma başarısı gösteren Gülşah Suna, bu akşam rakiplerine göre daha iyi tabak çıkardı. Masterchefe katılan son isim Gülşah Suna oldu. Peki takım kaptanları kim oldu?

16 İSİMİN ARASINA KATILAN SON İSİM KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’de final turunun ikinci grubunun mücadelesi devam etti. Verilen yemeklerin süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları tabakların sunumunu yaptılar. Şefler herkesin yemeğinden tadım alarak karar verdiler. En zayıf sunum yapan isim Büşra oldu. Büşra, gecenin Masterchef'e veda eden ilk isimi oldu. Büşra'dan sonra geceye veda eden diğer isimler ise Çağla ve Kayhan oldu. 

Son üç isme kalanlar ise Walison, Ebru ve Arem oldu. Üçlü aralarında yeni bir yarışma yaparak son 16 isim arasında girmek için mücadele verdiler. Gecenin kazanan ismi Ebru Has oldu. Ebru,  MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna seçilen 16. yarışmacısı oldu.

İŞTE 28. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Senin için hazırladığımız haberler