2020 Masterchef Türkiye'de Tanya mı elendi?

01.11.2020 - 21:20 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 21:25

2020 Masterchef'te eleme gecesi yaşanıyor. Eleme adaylarının belli olmasından sonra izleyiciler kimin elendiğine dair araştırmalar yapmaya başladılar. Peki Masterchef Türkiye'de elenen isim kim oldu? Sosyal medyada düşen haberle elenen isimin Tanya olduğunu konuşulmaya başlandı. Bazı kullanıcılar Tanya mı elendi gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Tanya'nın elenip elenmediğini araştıran izleyiciler 1 Kasım kimin elendi gibi araştırmaları da sürüyor. Detaylar haberimizde...

2020 Masterchef Türkiye'de Tanya mı elendi?

2020 Masterchef'te eleme gecesi yaşanıyor. Eleme adaylarının belli olmasından sonra izleyiciler kimin elendiğine dair araştırmalar yapmaya başladılar. 

Peki Masterchef Türkiye'de elenen isim kim oldu? Sosyal medyada düşen haberle elenen isimin Tanya olduğunu konuşulmaya başlandı.

Bazı kullanıcılar Tanya mı elendi gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Tanya'nın elenip elenmediğini araştıran izleyiciler 1 Kasım kimin elendi gibi araştırmaları da sürüyor. Detaylar haberimizde...

MasterChef'te 11. haftada mavi takımın kaptanı Özgül ve kırmızı takımın kaptanı Tanya olmuştu.

Tanya'nın babası Alkan Kilityalı, kızının fotoğraflarını şu notla paylaştı: "Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun"

PEKİ MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Elenen isim henüz açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimiz güncellenecektir.

1 KASIM 2020 ELENEN İSİM TANYA OLDU.

Senin için hazırladığımız haberler