2020'de 'kıyamet alameti' gibi spor olayları! (Video)

28.06.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 17:21

2020 yılı yılında spor dünyasında dikkat çeken bazı detaylar konuşulmaya başlandı. 2020 yılında sporda dikkat çeken bazı olaylar sporseverlerin hafızasına yer edindi. Sporda bu yıl dikkat çekici bazı olaylar...

2020'de 'kıyamet alameti' gibi spor olayları! (Video)

AJANSSPOR

2020 yılı tüm dünyada her yönüyle farklı bir yıl olarak hafızalara kazınacak. Koronavirüs salgını dışında 2020 yılında adeta kıyamet alametlerini hatırlatan bazı spor olayları yaşandı. İşte Türkiye ve dünyadan sporda 2020 yılında gerçekleşen bazı dikkat çeken olaylar..

Braga, 66 yıl sonra kazandı...

1- Portekiz'in güçlü ve köklü ekiplerinden Braga, Benfica deplasmanında şanssızlığını kırdı. Braga, rakibini 66 yıl sonra dış sahada yenme başarısı gösterdi. 

Gladbach, 30 yıllık tabuyu yıktı

2- Borussia Mönchengladbach, Düsseldorf'ta kazanamama konusunda ısrarcıydı. Gladbach, 30 yıl sonra Düsseldorf'ta kazanarak dikkatleri üstüne çekti. 

Rangers, deplasmanda güldü

3- İskoçya Ligi'nin en başarılı takımlarından biri olan Glasgow Rangers da Celtic deplasmanında uzun bir aradan sonra güldü. 9 yıl sonra Celtic deplasmanında kazanan Rangers'ın taraftarları büyük mutluluk yaşadı. 

Galatasaray, Kadıköy'de kazandı

4- Türkiye'de Galatasaray'ın Kadıköy'de uzun yıllardır kazanamama serisi bu yıl son buldu. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi. 

Trabzonspor da Kadıköy'de güldü

5- Trabzonspor için de benzer bir durum geçerli. Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yendi 23 yıl sonra rakibini yenme başarısını tattı.

Liverpool'un şampiyonluğu...

6- İngiliz ekibi Liverpool, kendi tarihinin akışını değiştirecek bir mutluluğa imza attı. Liverpool, Premier Lig'de 30 yıl sonra ipi göğüsledi ve şampiyonluğa ulaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler