Carlos Queiroz, İran Milli Takımı'ndan Ayrıldığını Açıkladı

Ali Bozkurt
30.11.2022 - 16:15 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 16:44

2022 Dünya Kupası'na dün oynanan ABD mağlubiyeti sonrası veda eden İran Milli Takımı'nda teknik direktör Carlos Queiroz, ayrıldığını açıkladı. Detaylar...

Carlos Queiroz, İran Milli Takımı'ndan Ayrıldığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası C grubunu üçüncü sırada tamamlayan İran Milli Futbol Takımı'nda istifa geldi. Takımın başında olan Carlos Queiroz, görevinden ayrıldığını duyurdu. Detaylar...

Görevini bıraktı

69 yaşındaki Portekizli teknik adam Carlos Queiroz, Dünya Kupası sonrası İran basınına verdiği demeçte Milli Takım'dan ayrıldığını duyurdu. 

''Rüya bitti''

ABD maçından hemen sonra açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam Carlos Queiroz, "Futbol her zaman gol atamayanı cezalandırır. İlk yarı onların, ikinci yarı bizimdi. Savunmamız olması gerektiği kadar iyi performans göstermedi, sonuç olarak rüya bitti." diye konuştu.

Tek galibiyet Galler'e karşı

İran, 2022 Dünya Kupası'nda grubu üçüncü sırada tamamladı. Galler'e karşı oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan İran, grubu 3 puan ile tamamladı. İlk maçta ise İngiltere 6-2 mağlup olurlarken son karşılaşma olan ABD maçında ise 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda ettiler.

B Grubu Puan Durumu

Takım Puan
İngiltere   7
ABD  5
İran 3
Galler 1
Senin için hazırladığımız haberler