Anadolu Efes - ASVEL EuroLeague Maçının Tarih ve Saat Bilgisi

Akın Ungan
06.01.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 09:38

THY EuroLeagye'de Anadolu Efes, ASVEL ile karşılaşacak. 2022'yi kaybederek kapatan Efes, 2023 yılının ilk maçını kazanmak istiyor. İşte tüm detaylar...

Anadolu Efes - ASVEL EuroLeague Maçının Tarih ve Saat Bilgisi

AJANSSPOR HABER

Tuskish Airlines EuroLeague'de 17. maçlar oynanıyor. Temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekip ASVEL ile karşı karşıya geliyor. Çıkışa geçmeyi planlayan Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi kazanmayı hedefliyor.

Hedef tarih yazmak!

EuroLeague'de son 2 sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes, modern EuroLeague tarihinde 2 sezon üst üste şampiyon olmayı başaran 3. takım olmuştu. EuroLeague'de daha önce bunu başaran takımlar ise Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv'di. Efes, bu sezona ise tarihe geçme hedefi ile başladı. Temsilcimiz, bu sezon da şampiyonluğa uzanarak, 3 kez üst üste şampiyon olan ilk takım olmak istiyor.

2022'yi kaybederek kapattılar

Anadolu Efes, 2022 yılında çıktığı son EuroLeague maçını kaybetti. İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile deplasmanda karşılaşan Efes, 29 Aralık'ta oynanan zorlu mücadelede 80-72 yenildi. Bu sonuçla EuroLeague'deki 8. mağlubiyetini alan temsilcimiz, 2022'nin son müsabakasında üzülmüş oldu.

İlgini Çekebilir
Fener toparlanamadı, düşüş sert oldu! Üst üste 5. kez...
Habere Git

2023'ü kazanarak açmak istiyorlar

Tel Aviv'e kaybederek 2022'yi yenilgiyle kapatan Anadolu Efes, 2023 yılına güçlü girmenin peşinde. Ergin Ataman ve öğrencileri, 2023 yılının ilk EuroLeague maçında konuk edeceği ASVEL'i yenmeyi hedefliyor. Galibiyet sayısını 9'a çıkarmayı hedefleyen Efes, böylece şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda üst sıralara tırmanmak istiyor.

Anadolu Efes - ASVEL maçının tarih ve saati

Anadolu Efes ile ASVEL arasındaki EuroLeague maçı 6 Ocak Cuma günü, saat 20.30'da karşılacak. Mücadele, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Anadolu Efes - ASVEL maçını canlı yayınlayacak kanal

Anadolu Efes - ASVEL maçı S Sport 2 kanalı ve S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Euroleague'de ayın oyuncusu Vildoza!
Habere Git

Efes 16 puanla, 8. sırada

Anadolu Efes, EuroLeague'de çıktığı 16 karşılaşmanın 8'ini kazanıp, 8'ini kaybetti. Geride kalan haftaların ardından 16 puan toplayan temsilcimiz, 9. sırada yer aldı. ASVEL ise 16 maçta aldığı 6 galibiyet, 10 mağlubiyet ile 12 puan topladı ve 15. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler