Türkiye, 2024 Avrupa Halter Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak

25.01.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 16:39

Son Dakika Halter Haberleri: Türkiye Halter Federasyonu, 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nın ev sahipliğini Türkiye'nin yapacağı açıkladı. Detaylar...

Türkiye, 2024 Avrupa Halter Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak

AJANSSPOR HABER

Uluslararası Halter Federasyonu tarafından Türkiye'ye düzenlenmesine karar verilen 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası gelecek sezon için Türkiye'de olduğu açıklandı. Detaylar...

Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Halter Federasyonu tarafından Türkiye'ye düzenlenmesine karar verilen 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası, gelecek yıl 18-28 Şubat tarihlerinde Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşecek. 

Görüşme yapıldı

Bu kapsamda, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Asbaşkan Yasin Arslan ve Genel Sekreter İsa Ayan'dan oluşan heyet, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile salon tahsisi konusunu görüştü.

''Bizim için çok önemli''

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağını duyurduktan sonra açıklamalarda bulundu. Ünlü, "Antalya merkezdeki spor salonunun ev sahipliğini yapacağı 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası, 2024 Paris Olimpiyatları için son kota müsabakası niteliği taşımakta ve bizim için çok önemli.'' dedi.

''Çalışmalara başladık''

Talat Ünlü, gelecek sene için çalışmalarım şimdiden başladığını duyurdu. Ünlü, ''Ülkemizde daha önce de önemli organizasyonları başarı ile gerçekleştirdik. Bu organizasyon için çalışmalarımıza şimdiden başladık. '' ifadelerini kullandı.

''Kimsenin şüphesi olmasın''

2024 Avrupa Halter Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlemesi konusunda açıklamasına devam eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, ''Oluşturduğumuz çalışma grubuyla organizasyonu en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler