Filenin Efeleri kadrosunda önemli değişiklikler oldu

18.09.2023 - 20:45 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 20:54

A Milli Erkek Voleybol Takımımız'ın 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri’ndeki kadrosu belli oldu. Bazı önemli oyuncular kadroda yer almadı.

Filenin Efeleri kadrosunda önemli değişiklikler oldu

2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesinde takımlar olimpiyat bileti alabilmek için ilk olarak elemelerde mücadele verecek. A Milli Erkek Voleybol Takımımız’ın elemelerdeki kadrosu ise önemli değişikliklerin ardından belli oldu. 

Olimpiyat bileti elemelerde

Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarda ilk iki sırada yer alan takımlar 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanacak. Elemelerde B Grubu’nda yer alacak olan Filenin Efeleri’nin elemelerdeki kadrosu ise şu şekilde: 

Pasör: Arslan Ekşi, Arda Bostan 

Pasör çaprazı: Adis Lagumdzija, Kaan Gürbüz 

Smaçör: Mirza Lagumdzija, Yiğit Güllmezoğlu, Yasin Aydın, Enes Atlı 

Orta oyuncu: Faik Samed Güneş, Bedirhan Bülbül, Mert Matic, Yunus Emre Tayaz Libero: Volkan Döne, Berkay Bayraktar  

Bayram, Subaşı ve Savaş kadroda yer almadı

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Olimpiyat Elemeleri’ndeki kadrosunda bazı önemli isimler kadroda yer almadı. Elemelerde kadrodan çıkarılan oyuncular ve pozisyonları ise şu şekilde: 

Efe Bayram: smaçör 

Burutay Subaşı: smaçör 

Vahit Emre Savaş: orta oyuncu

TVF'den Subaşı ve Bayram açıklaması

Olimpiyat Elemeleri kadrosunun belli olmasının ardından Türkiye Voleybol Federasyonu kadrodan çıkarılan Efe Bayram ve Burutay Subaşı için açıklamada bulundu. TVF tarafından yapılan açıklamada Bayram'ın dizindeki sakatlığı, Burutay Subaşı'nın ise omzundaki sakatlığı sebebiyle geçirdiği ameliyat yüzünden Olimpiyat Elemeleri kadrosunda yer almadığı belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler