Brezilyalı futbolcu Felipe Diogo, silahlı saldırıda öldürüldü

Ali Bozkurt
01.11.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 22:10

Brezilya 3. Ligi'nde mücadele eden Bernardo FC'nin 21 yaşındaki forvet oyuncusu Felipe Diogo'nun Sao Paulo Eyaleti'nin Ribeirao Preto kentinde öldürüldüğü açıklandı.

Brezilyalı futbolcu Felipe Diogo, silahlı saldırıda öldürüldü

AJANSSPOR HABER

Brezilya 3. Lig takımlarından Bernardo FC, 21 yaşındaki golcü oyuncuları Felipe Diogo'nun silahlı saldırı sonuncunda öldürüldüğünü duyurdu. 

10 el ateş edildi

Mirror'da yer alan habere göre, Felipe Diogo, memleketi Ribeirao Preto'ya tatil için gitti. Sokakta yürüyüş yapan 21 yaşındaki futbolcu silahlı bir adamın 10 el ateş etmesiyle vuruldu ve daha sonra Simioni Acil Bakım Ünitesinde hayatını kaybetti.

Cinayet nedeni bilinmiyor

Felipe Diogo'nun cinayeti hakkında araştırmalar yapan polisler henüz öldüren kişiyi bulamadığı ve neden vurulduğuna dair net bilgi yayınlanmadığı ifade edildi. Ayrıca olay yeri ile ilgili inceleme devam ederken kamera kayıtları da izlenmeye başlandı.

21 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybetmesi sonrası Brezilya Serie C ekibi Bernardo FC resmi açıklama yaptı. Bernardo FC, ''Sao Bernardo Futbol Kulübü, sporcumuz Felipe Diogo Bernardes Ferreira'nın (Felipe Diogo) vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiştir. Bu derin üzüntü döneminde yaratan ailenizin yüreğini ferahlatsın.'' ifadelerine yer verdi.

Lakabı ''Favela'' idi

Brezilya Serie C Ligi'de mücadele eden Bernardo FC'nın golcü oyuncusu Felipe Diogo'nun takımdaki lakabı ise Favela'ydı. Takım arkadaşlarının yanı sıra taraftarlar da genç oyuncuya Favela diye hitap ediyordu. Anlamı ise Gecekondu mahallesinde yetişen kişi.

Senin için hazırladığımız haberler