21. Zaferin Mühendisi Ayhan Akman İş Başı Yaptı | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
23.06.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 16:19

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un en büyük destekçisi Ayhan Akman olacak. İşte detaylar.

21. Zaferin Mühendisi Ayhan Akman İş Başı Yaptı | Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi 

Statik geçen ilk haftanın ardından başkan Dursun Özbek önderliğinde aksiyonel bir hafta oluyor Galatasaray için. Hem futbol direktörü Cenk Ergün hem teknik direktör Okan Buruk resmi olarak açıklandı. Galatasaray'ın eski kaptanı Ayhan Akman da bu dönemde çok sorumluluk gerektiren bir rol üstlendi. 

Okan Buruk'un en büyük destekçisi olacak

Ayhan Akman hem Florya'nın ağabeyi hem futbol yapısının oyun aklı, hem Okan Buruk'un en büyük destekçisi olacak. Yeri gelecek Florya'ya ile stat arasında köprü olacak yeri gelecek yeri gelecek futbolcularla teknik heyet arasında...

Galatasaray futbolunun çimentosu bu dönemde Ayhan Akman

Yani kısacası Galatasaray futbolunun çimentosu bu dönemde Ayhan Akman. Galatasaray eski kaptanı 21'inci şampiyonluğun geldiği 2017-2018 sezonunun başında kadro mühendisliğini yapan, oyuncu tercihlerini Emre Utkucan ile yapan ve listeyi Cenk Ergün'e bildiren isimdi. Tabii ki şampiyonluğun mimarı ve kazanan isim Fatih Terim'di.

Arda'ya görev verilmeliydi

Galatasaray kaptanı Arda Turan, sarı-kırmızıli takımdan son döneminde kazandığı para dillendiriliyor. Açıkçası Arda takımda en az kazanan isimlerden biriydi ayrıca ilk sezonun çok ciddi katkı verdi kimse kendini kandırmasın. 

Ayrıca Galatasaray'a gelmek için Başakşehir'den ayrıldı. Başakşehir'de zaten parasını kazanıyordu. Arda'ya bu konuda kimse laf söyleyemez. 

İlgini Çekebilir
"Onda kendimi görüyorum" dedi, yeni transferi işaret etti
Habere Git

Ve bence Türkiye'nin en kariyerli futbolcusuna ve en değerli networküne sahip ismine görev verilmeliydi.

Senin için hazırladığımız haberler