Galatasaray-Sivasspor Maçında Gol Atan Icardi, Jardel'in Serisini Yakaladı

Orhan Gülek
20.05.2023 - 20:00 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 20:07

Sivasspor karşısında takımının ilk golünü kaydeden Icardi, Galatasaray formasıyla daha önce 5 gole üst üste imza atan Mario Jardel'i yakaladı. İşte detaylar

Galatasaray-Sivasspor Maçında Gol Atan Icardi, Jardel'in Serisini Yakaladı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa doğru yürüyen Galatasaray bugün evinde Sivasspor'u konuk etti. Bu maçta hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılı takım maça hızlı başladı ve Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile 13. dakikada 1-0 öne geçti. Icardi, attığı bu golle 23 yıl sonra Galatasaray'da bir ilki başardı.

Nef Stadyumu'nda gol perdesini Icardi açtı

Ligdeki son 2 maçını kazanan sarı-kırmızılı takım bu maçı da kazanarak serisini devam ettirmek istiyor. Maça hızlı başlayan Galatasaray, kurduğu baskı sonrası golcüsü Icardi ile 13. dakikada 1-0 öne geçti.

23 yıl sonra bir ilk

Bu sezon 22 maçta 18. golünü atan Icardi bu maçı da boş geçmemiş oldu. 7 asist katkısı da yapan Arjantinli golcü 23 yıl sonra Galatasaray'ın tarihine geçti.

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray-Sivasspor
Habere Git

Mauro Icardi, Mario Jardel'in serisini yakaladı

Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son 5 gol, Mauro Icardi'den geldi. Icardi, sarı-kırmızılılarda Mario Jardel'in ardından bu istatistiği yakalayan ilk yabancı oyuncu oldu.

Radamel Falcao ile birlikte en uzun seri

Ayrıca ilk 11 çıktığı son altı Süper Lig maçında da gol atan Mauro Icardi, 2007/08'den bu yana en uzun seriyi yakalayan iki yabancı Galatasaray oyuncusundan biri oldu diğer oyuncu ise Radamel Falcao.

Senin için hazırladığımız haberler