236 eskrimci madalya için mücadele etti

02.07.2018 - 21:16 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 21:16

Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası, Trabzon'da devam ediyor. Organizasyona yoğun katılım gerçekleşti

Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası, Trabzon'da devam ediyor. Organizasyona yoğun katılım gerçekleşti.

236 eskrimci organizasyonda mücadele etti

Yomra Cimnastik ve Spor Kompleksi'ndeki şampiyonanın altıncı gününde, epe ferdi müsabakalarında 100 kız ve 136 erkek olmak üzere 236 eskrimci mücadele etti.

Minik erkekler epe kategorisinde İstanbul ferdi sporcusu Ali Mustafa Seçik birinci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünden Murat Meriç ikinci, Mersin Eskrim Spor Kulübünden Çağan Aksoy ile Ankara Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Mert Şekerci üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalya verildi

Minik kızlar epe müsabakalarında ise Ankara Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Aleyna Kılbaş birinciliğe ulaşırken, Antalya Akdeniz Yükseliş Spor Kulübünden Damlanur Sönmüş ikinciliği, Ankara Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Elif Bilge Tunca ile İstanbul TED Spor Kulübünden Berra Sonyüksek üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Yomra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu ile uluslararası eskrim hakemi Berkan Anıl verdi.

Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası'nın son gününde yarın minikler epe takım müsabakaları yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler