Hikmet Sevim 24 Erzincanspor'dan İstifa Etti! Kulüp Açıklama Yaptı

Akın Ungan
30.03.2023 - 17:27 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 17:35

TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor'da teknik direktör Hikmet Sevim ve ekibi, yeni gelecek yönetimin önünü açmak için görevinden istifa etti. Detaylar...

Hikmet Sevim 24 Erzincanspor'dan İstifa Etti! Kulüp Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 24 Erzincanspor, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Yönetim değişikliğine hazırlanan kulüpte bir ayrılık yaşandı.

Teknik direktör istifa etti

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Hikmet Sevim ve ekibi, görevinden istifa etti. Kulüp, teknik heyetin yeni gelecek yönetimin önünü açmak için bu kararı verdiğini duyurdu.

24 Erzincanspor'dan açıklama

24 Erzincanspor'dan yapılan yazılı açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun almış olduğu Olağanüstü Genel Kurul kararı neticesinde yeni gelecek Yönetim Kurulunun önünü açmak üzere; teknik direktörümüz Hikmet Sevim ve ekibi istifa etmiştir" denildi.

İlgini Çekebilir
Rizespor açıkladı! Deniz Hümmet İsveç'e gitti
Habere Git

Son olarak ise "Vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Hikmet Sevim'in performansı

28 Ekim 2022'de 24 Erzincanspor'a imza atan Hikmet Sevim, 17 resmi müsabakada takımın başında yer aldı. 7 galibiyet elde eden 64 yaşındaki teknik adam, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak, 1.53 puan ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Haji Wright dünya devinin radarına girdi!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler