24Erzincanspor Teknik Direktör Bülent Akan ile Anlaştı

21.07.2023 - 19:00 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 19:08

Son dakika spor haberleri | TFF 2. Lig ekiplerinden 24Erzincanspor, teknik direktör Bülent Alan ile anlaşmaya vardı. İşte tüm detaylar haberimizde...

24Erzincanspor Teknik Direktör Bülent Akan ile Anlaştı

TFF 2. Lig'de mücadele eden 24Erzincanspor sezon sonunda eski teknik direktör Ahmet Yıldırım ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına Bülent Akan’ı getirdi.

Akyürek: "Bu seneyi feda yılı olarak ilan edeceğiz"

24Erzincanspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan 24Erzincanspor’un yeni kulüp başkanı Ömer Akyürek, “Hep birlikte 24Erzincanspor için elimizden geleni yapacağız. Biz bu seneyi feda yılı olarak ilan edeceğiz. Bunun adı fedakarlık yılıdır” dedi.

"Bülent Akan hocamızla çalışacağız"

Konuşmanın devamında Başkan Akyürek sözlerine şu şekilde devam etti: “24Erzincanspor’da görevimize başladık. Genel kurul sonrası çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmalarda futbolcu ve hoca çalışmamamızı yaptık. Bütün görüşmelerimizi yaptıktan sonra Bülent hocamızla yola çıkmaya karar verdik. 2023-2024 futbol sezonunda Bülent Akan hocamızla çalışacağız"

İlgini Çekebilir
Transfer bitti! Dorukhan Toköz Adana Demirspor'da...
Habere Git

Akyürek, "Biz kulübe başarı endeksli bir yönetici kimliğiyle geldik buraya. Bülent Akan ile birlikte başarılarımıza başarı katacağız. Hep birlikte 24Erzincanspor için elimizden geleni yapacağız. Biz bu sene yılımızı feda yılı olarak ilan edeceğiz. Bunun adı fedakarlık yılıdır. Herkesi kuş misali bir damlada olsa kulübümüze desteğe bekliyoruz" dedi.

Akan: "24Erzincanspor’u iyi bir noktaya getirmek için varız"

Kulübün yeni teknik direktörü Bülent Akan, “Yıllar sonra tekrardan 24Erzincanspor ile yollarımız kesişti. Burada olmaktan mutluyum. Burası benim evim. Bizler profesyonel olarak gittiğimiz bütün takımlarda orayı benimseyen ve çalışan kişileriz. Bizleri kimse yanlış anlamasın ve niyetimizden kimse şüphe etmesin. Biz burada 24Erzincanspor’u iyi bir noktaya getirmek için varız. Bugün de buradayız" ifadelerini kullandı.

Akan, "Başkanımız bir feda yılı dedi. Bizler de elimizden geleni yönetim olarak ekip olarak yapacağız. 24Erzincanspor marka değeri olan bir takımdır. Herkesin de geçmişten bugüne emeği vardır. Bizlerde bu marka değeri arttırmaya devam edeceğiz. Futbolda takım olmak şehri işin içine sokmak bir bütün olmak gerekiyor. Feda yılında başarılar elde etmeye çalışacağız" diye konuştu

Senin için hazırladığımız haberler