2.5 yıl sonra Galatasaray maçı yönetecekti! Fırat Aydınus'a şok...

01.04.2021 - 11:53 | Son Güncellenme: 01.04.2021 - 16:39

Son dakika haberleri... Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig maçı öncesi tecrübeli hakemin koronavirüse yakalandığı gündeme geldi. Uzun bir aradan sonra Galatasaray maçında görev alacak Aydınus'un yerine kim görev yapacak? İşte detaylar...

2.5 yıl sonra Galatasaray maçı yönetecekti! Fırat Aydınus'a şok...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Merkez Hakem Kurulu, bu maça hakem Fırat Aydınus'u atadı. Ancak; tecrübeli hakem bu maçta görev yapamayacak. Detaylar haberde...

Fırat Aydınus koronavirüse yakalandı

Türkiye Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Ünal; Hatayspor-Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus'un koronavirüse yakalandığını ve dolayıslya 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak maçı yönetemeyeceğini yazdı. Aydınus'un testinin pozitif çıkması sonrası MHK'nin yeni hakemi gün içinde açıklaması bekleniyor.

2.5 yıl sonra görev yapacaktı

Fırat Aydınus, yaklaşık 2.5 yıl sonra bir Galatasaray maçında görev alacaktı. Aydınus, son olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2 Kasım 2018 tarihine oynanan ve olaylı geçen maçı yönetmişti. Aydınus o tarihten sonra bir daha Galatasaray maçlarında görev yapmamıştı. 

Fatih Terim 10 maç ceza almıştı

Fatih Terim ile hakem Fırat Aydınus arasında derbi sırasında ve sonrasında tartışmalar yaşanmıştı. Fırat Aydınus, Fatih Terim'in sözleriyle ilgili bir rapor yazmış ve daha sonra Terim 10 maç ceza almıştı. 

Fatih Terim Aydınus'a ne dedi?

Söz konusu raporda Aydınus, Terim'in kendisine "Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bana, bundan sonra ya sen kalacaksın ya da ben. Şimdi çıkıp konuşmazsam Allah kahretsin. Yazıklar olsun sana be. Senin gibi hakemler bu maçların a...s..." dediği Hürriyet gazetesinde haber olarak yer almıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler