Ibrahimovic'den Lukaku'ya: Kaç kupan var?

24.02.2021 - 16:31 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 16:48

Son dakika haberleri… İtalya’da Zlatan Ibrahimovic ile Romelu Lukaku arasındaki söz düellosu hız kesmiyor. Inter’i Milan derbisinde zafere taşırken rakibine laf atan Lukaku’ya bu kez Ibra cevap verdi. İsveçli golcünün sözleri yeni bir tartışma yarattı… Detaylar haberimizde…

Ibrahimovic'den Lukaku'ya: Kaç kupan var?

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İtalya Serie A'da hafta sonu oynanan ve Inter'in 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan Milan-Inter derbisinin polemikleri devam ediyor. Maçta sergilediği performansla rakibini geride bırakan ve takımı adına üçüncü golü atan Romelu Lukaku, sevinç sırasında Zlatan Ibrahimovic'i hedef almıştı. 

Üst üste 5 Milano derbisinde de gol atarak tarihe geçen Inter’in santrforu, "Tanrı! Sana söyledim" diye rakibine sataşarak, Ibrahimovic’in geçmişteki megaloman benzetmelerine göndermede bulunmuştu.

"Belçika dışında şampiyonluğu yok"

İtalyan basını bu sataşmaya sahada sessiz kalan Zlatan’a, Lukaku hakkındaki yorumunu sordu. Soruyu yine kendine has üslubuyla yanıtlayan Milanlı yıldız, “27 yaşındaki bu adam kariyerinde sadece bir kupa kazandı. O da Belçika şampiyonluğu... Daha başka ne söylememi istersin?" dedi.

Inter’den önce Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United ve Inter formaları giyen Romelu Lukaku; kariyerindeki tek şampiyonluğunu 2009-10 sezonunda Anderlecht ile Belçika Pro League’de yaşadı.

Ibrahimovic'in kariyeri çok ağır basıyor

Romelu Lukaku’yla kıyaslanmayacak derecede bir kariyeri bulunan 39 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic ise, Paris Saint Germain’le 4, Inter’le 3, Juventus ve Ajax’la 2’şer, Barcelona ve Milan’la da birer kez lig şampiyonluğu yaşarken, 27 yaşını doldurmadan önce de 4 lig şampiyonluğu görmüştü.

Romelu Lukaku’nun, Zlatan Ibrahimovic’in bu son açıklamasına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. İtalya Futbol Ligi Serie A'da bu sezon Lukaku'nun 22 maçta 17, Ibrahimovic'in ise 13 karşılaşmada 14 golü bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler