Sadece 28 dakika sahada kaldı

10.04.2021 - 19:34 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 22:33

Galatasaray’da Hatayspor maçının ardından yeniden formasına kavuşan DeAndre Yedlin, ilk yarıda sakatlanarak yerini Şener Özbayraklı’ya bıraktı.

Sadece 28 dakika sahada kaldı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Sarı kırmızılı takımda sakatlanan DeAndre Yedlin karşılaşmaya devam edemedi. 

Bileğine darbe aldı

Maçın başlarında Jeremain Lens ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayak bileğine darbe alan sarı kırmızılı futbolcu sakatlık yaşadı. Yedlin bir süre sekerek oyuna devam etti ve kendini denedi. Ancak Galatasaray’ın sağ beki bir süre sonra kenara işarette bulunarak devam edemeyeceğini ifade etti.

Önce ceza sonra sakatlık

DeAndre Yedlin 28. dakikada yerini Şener Özbayraklı’ya bıraktı. Sarı kırmızılı futbolcu, son oynanan Atakaş Hatayspor maçında cezası nedeniyle forma giyememişti. Tecrübeli sağ bek böylece formasına kavuştuğu karşılaşmada bu kez de şanssızlığının kurbanı oldu.  

Galatasaray'da 1 golü var

Yedlin’in oynayamadığı Hatay maçında da ilk 11’de Şener Özbayraklı yer bulmuştu. Newcastle United'dan kiralanan DeAndre Yedlin, bu sezon Galatasaray'da 8'i Süper Lig, 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 karşılaşmada forma giyerken 1 gol attı. 

Yedlin'de kırık şüphesi

Öte yandan karşılaşmanın ardından koltuk değnekleriyle yürüyebilen DeAndre Yedlin'in bileğinde kırık şüphesi olduğu ifade edildi. Antrenör Levent Şahin, "Umarım çok ciddi bir şey olmaz. Görüşüne göre sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

 

Amerikalı futbolcunun durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netleşecek. 

Senin için hazırladığımız haberler