29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

29.10.2015 - 10:15 | Son Güncellenme: 29.10.2015 - 10:15

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları..

Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün internet sitesinde paylaştığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutlayarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ülke ve siyah-beyazlı camianın değerleri için azimle çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

Beşiktaş camiasının Türk sporunda öncü olma misyonunu benimsediğini belirten Orman, şunları kaydetti:
"Cumhuriyetimizin ve camiamızın yüksek menfaatleri için tüm zorlukları aşmak ve başarıya ulaşmakla mükellefiz. Beşiktaş camiası olarak Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla ve gururla kutlarken, başta devletimizin kurucusu ulu önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyoruz."

Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutlayarak, "Bu vesileyle başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatlarını bu uğurda feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise Cumhuriyetin, her şeyini kaybetmiş bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelede elde ettiği bir zaferin sonucu olduğunu kaydederek, kutlama mesajında şu görüşleri paylaştı:

"92. kuruluş yıl dönümünde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, ölümsüz kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği hedeflere ilk günkü kararlılıkla ve her geçen gün artan bir inançla sahip çıkmanın onurunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ulu önder Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet ve rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun."

Sivasspor
Sivasspor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, cumhuriyeti ayakta tutan tek kuvvetin hiç şüphesiz ki milletin kendisi olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Milletimiz, cumhuriyetimizin bütün değerlerini benimsemiş ve bu değerlere dün olduğu gibi bugün de aynı heyecanla sahip çıkmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor ve ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler