3. ayak yarışları Trabzon'da yapıldı

25.10.2015 - 18:35 | Son Güncellenme: 25.10.2015 - 18:36

Trabzon Off Road Kulübü organizatörlüğünde, Karadeniz Off-Road Platformu İsmet Dönmez Mahalli Kupası 3. ayak yarışları, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yapıldı.

Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Yaylacık Mahallesi sahil dolgu alanında gerçekleştirilen yarışlara, 4'ü yabancı olmak üzere 44 yarışmacı 22 off-road aracıyla katıldı.

İlk ayağı Giresun, ikinci ayağı ise Rize'nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen yarışmanın final niteliğindeki 3. ayağında, genel klasmanda Sinan Aydın ve Yahya Şahin birinci, Mustafa Akcancan ve Mustafa Cancan ikinci, Cevdet Durdu ve Recep Süer üçüncü oldu.

Birinci klasmanda Ahmet Karaca-Serdar Karaca'nın birinciliği, Rufat Nasibov-Ahmat Hasanov'un ikinciliği, Mustafa Güner-Eyüp Sali'nin üçüncülüğü elde ettiği yarışlarda, ikinci klasmanı Cevdet Duru-Recep Süer birinci, Serdar Merttürk-Cemil Çakmak ikinci, Uğur Yılmaz-Ekrem Turhan üçüncü olarak bitirdi.

Yarışmada 3. klasmanda ise Sinan Aydın ve Yahya Şahin birinci, Mustafa Akcanca ve Mustafa Canca ikinci, Nezami Orucov ve Zaurbey Mikayilov üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren ekiplere, düzenlenen törenle kupaları verildi.

Yarışları, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Millvekili Adnan Günnar, CHP Milletvekili Haluk Pekşen ile vatandaşlar izledi.

Senin için hazırladığımız haberler