Galatasaray'da Mostafa Mohamed 3 Ay Sonra Gol Attı

Akın Ungan
20.05.2022 - 22:13 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 22:21

Süper Lig'de Antalyaspor ile Galatasaray karşılaştı. Cimbom'un forveti Mostafa Mohamed, 3 ayın ardından gol atmayı başardı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed 3 Ay Sonra Gol Attı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında Akdeniz'e giden Sarı-Kırmızılılar'da Mostafa Mohamed, skora denge getiren golü kaydetti.

Gol orucunu açtı

Mostafa Mohamed, Galatasaray forması ile uzun süredir gol sevinci yaşayamıyordu. Karşılaşmanın 77. dakikasında sahneye çıkan Mısırlı futbolcu, 3 ay süren aranın ardından ilk kez ağları havalandırmayı başardı.

Halil yay çevresinde aldığı topu sağ taraftan içeriye kateden Kerem'e gönderdi. Kerem çalımlarla ceza sahasına girip penaltı noktası ile kale alanı arasında deplase olan Mohamed'i gördü. Mısırlı golcü ayağının içiyle boş kaleye göndererek, ağları sarstı.

İlgini Çekebilir
Aslan da Şahin'e diş geçiremedi
Habere Git

Mostafa Mohamed'in bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray forması ile 39 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki santrfor, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

"Bu sezonu unutmamız lazım"

Mısırlı futbolcu, karşılaşmanın ardından şu açıklamayı yaptı: "Bu sezonu unutmamız lazım. Hiçbir şekilde hatırlamak istemiyoruz. Mutluyum, 1 gol attım. Gelecek sezona iyi başlarız umarım. Şu an bulunduğumuz pozisyon nedeniyle de çok mutsuzuz. Kendi açımdan mutlu değilim. Gelecek sezon daha iyi olmalıyım. Sakatlıklar yaşadım. Diğer arkadaşlar daha iyiydi. Fırsat bulamadığım zamanlar oldu."

Senin için hazırladığımız haberler