Başakşehir'e 3 Dakikada Hat-Trick Yapan Orban'dan Açıklama

Akın Ungan
15.03.2023 - 23:42 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 23:51

Gent forması ile Başakşehir karşısında 3 dakikada 3 gol atan Gift Orban açıklama yaptı. Orban, Gent tarihinde en hızlı hat-trick yapan oyuncusu oldu.

Başakşehir'e 3 Dakikada Hat-Trick Yapan Orban'dan Açıklama

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda 1-1 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında Belçika ekibi Gent'e sahasında 4-1 mağlup olarak Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.

Orban açıklama yaptı

Karşılaşmada 3 dakikada 3 gol atarak Avrupa'da kulüp organizasyonlarının en hızlı hat-trickini yapan ve tarihe geçen Gift Orban, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"Ben golcüyüm ve görevim gol atmak"

Kendisi için çok güzel bir akşam olduğunu aktaran Orban, "Bu futbol. Ben golcüyüm ve görevim gol atmak. Futbolda böyle anlar yaşanıyor. Goller attım, benim için güzeldi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hiç Gent'ilmen çıkmadı! Başakşehir'i 6 dakikada eledi
Habere Git

"Şanslı bir günümdeydim"

Sözlerine devam eden genç oyuncu, "Daha iyi olabilmek için çalışıyorum. Her zaman kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Şanslı bir günümdeydim" şeklinde konuştu.

"Bir maçta kaç gol attığınız önemli değil"

Orban, "Futbol bir konsantrasyon işi. Bir maçta kaç gol attığınız önemli değil. Bazen 4 bazen daha fazla atabilirsiniz. Eğer yaptığınız şeye odaklanırsanız bu tip şanslar yakalayabilirsiniz" dedi.

"Bu maç bitti"

20 yaşındaki golcü son olarak, "Bu maç bitti. Artık önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Bugün önemli bir iş başardık" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler