3 gün önce göklerde şimdi yerlerde! Ozan Kabak İngilizleri şaşırttı

21.02.2021 - 11:33 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 13:24

İngiltere Premier Lig'de evinde Everton’a 2-0 kaybederek son 98 yılın en kötü iç saha performansına imza atan Liverpool’da Ozan Kabak eleştirilerin hedefi oldu. İngiliz basını derbide takımının en kötüsü olarak milli futbolcumuzu seçti. İşte detaylar…

3 gün önce göklerde şimdi yerlerde! Ozan Kabak İngilizleri şaşırttı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Liverpool formasıyla üçüncü sınavını ezeli rakipleri Everton’a karşı veren Ozan Kabak sınıfta kaldı. Premier Lig’de dün oynanan ve 2-0 Everton galibiyetiyle sonuçlanan maçta milli futbolcumuz beğenilmedi. 

Maçın adamıydı, en kötüsü oldu!

Ozan’ı 3 gün önce Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig karşılaşmasında öven ve maçın adamı seçen İngilizler bu kez sert eleştirdi. Ada basınından Daily Mail, 10 üzerinden 4.5 verdiği stoperimiz için “İlk golde bir değil iki hata yaptı ve ilk yarının sonunda gereksiz bir sarı kart görüp sefil bir maçı tamamladı" yorumunu yaptı.

Ozan stoperde alternatifsiz kaldı

Öte yandan sakatlıklardan çık çeken Liverpool, asıl yeri orta saha olmasına rağmen stoper oynayan Jordan Henderson'ı da kaybetti. Tecrübeli futbolcunun da Everton maçında sakatlanması Ozan Kabak’ı iyice vazgeçilmez hale getirdi. 

Liverpool tarihi tersten yazıyor

Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Jurgen Klopp'un öğrencileri, 1923 yılından sonra ilk kez üst üste 4 iç saha maçını kaybetti. Tam 22 yılın ardından Everton’a Anfield Rod’da derbi kaybetti. Liverpool, ligdeki gelecek maçını 28 Şubat Pazar günü Sheffield United’a karşı oynayacak.  

Senin için hazırladığımız haberler