3 kadro dışı olan Adana Demir'de hedef Fernandao!

23.09.2020 - 10:41 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 10:51

TFF 1. Lig takımı Adana Demirspor'un forvet için transfer hedefi belli oldu. Mavi Şimşekler, Bursaspor ve Fenerbahçe'de oynayan Fernandao ile anlaştı mı? İşte Adana Demirspor-José Fernandao transferinde son durum...

3 kadro dışı olan Adana Demir'de hedef Fernandao!

Salim MANAV-AJANSSPOR

TFF 1. Lig'de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve ilk 2 haftada 4 puan kazanan Adana Demirspor'da gündem forvet transferi...

Adana Demirspor'da 3 isim kadro dışı

Boluspor maçının ardından Carayol, Aias Aosman ve Samed Ali Kaya'ya takım bulmalarını ileten Adana Demirspor yönetimi Fernandao için düğmeye bastı.

Adana Demirspor, Fernandao'ya teklif yaptı

Ülkemizde daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe'de oynayan son olarak Esporte Clube Bahia'da görev alan Jose Fernandao'ya transfer teklifi yaptı.

Bahia'da kaç gol attı?

2019 sezonunda Bahia’da 48 maçta 13 gol kaydeden futbolcu, 2020 sezonunda şu ana kadar 15 maça çıktı ve 3 gol attı.

Fenerbahçe, Fernandao'yu kaça satmıştı?

Fenerbahçe’ye transfer olduğunda bonservis bedeli açıklanmayan Fernandao, Ali Koç yönetimi göreve geldikten sonra Suudi Arabistan ekibi Al-Wahda’ya 3 milyon Euro karşılığında satılmıştı.

Fernandao Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Fernandao, Fenerbahçe’de ilk sezonunda 55 maçta 25 gol 2 asiste imza attı. 2016-17 sezonunda 25 maçta 12 kez ağları havalandıran oyuncu, 2017-18 sezonunda ise 24 maçta 13 gol kaydetti.

Fernandao kimlerle anılmıştı?

Golcü futbolcu Fernandao'nun adı daha önce Konyaspor ile de anılmış ve futbolcu sosyal medya hesabından yeşil-beyazlıları takibe almıştı. Yine Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un da Fernandao'yu transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer aldığı gündemdeydi.Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Fernandao iddialarını yalanlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler