3 kere ofsayta takılan Ankaragücü'nün gücü Tuncay Şanlı'ya yetmedi!

24.08.2024 - 23:25 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 23:44

TFF 1.Lig 3. hafta mücadelesinde Ankaragücü evinde Tuncay Şanlı yönetimindeki Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadeleyi İstanbul ekibi 1-0 kazandı. Detaylar...

3 kere ofsayta takılan Ankaragücü'nün gücü Tuncay Şanlı'ya yetmedi!

AJANSSPOR HABER

Sezona Süper Lig'e çıkma hedefiyle başlayan Ankaragücü, TFF 1.Lig'in 3. haftasında kendi evinde İstanbul ekibi Ümraniyespor'u ağırladı.

Diş geçiremedi

Ankaragücü, Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Tek gol Hoti'den

Mücadeledeki tek golü Ümraniyespor'un yeni transferi Enghell Hoti kaydetti. 27 yaşındaki Kosovalı orta saha ceza sahası içinden yaptığı vuruş ile takımını öne geçirdi ve mücadelenin skorunu belirledi.

Ankaragücü 10 dakika içerisinde 3 kere ofsayta takıldı

Başkent ekibinin yeni transferi Renat Dadaşov 82. dakikada meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başarsa da gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Karşılaşmanın 87.dakikasında ise sarı-lacivertli ekip Garry Rodrigues ile 1 gol daha buldu ve bu golde yine ofsayt sebebi ile geçersiz sayıldı.

Bu kez 90+2'de yine Garry Rodrigues'in ayağından golü bulan Ankaragücü'nün golü ofsayt sebebiyle geçerliliğini yitirdi ve böylece sarı-lacivertli ekibin karşılaşmada 10 dakika içerisinde bulduğu 3 golde ofsayt sebebiyle geçerliliğini yitirmiş oldu.

Gelecek hafta maçları

TFF 1.Lig'in 4. haftasında Cihat Arslan'ın başında olduğu Ankaragücü, evinde bir diğer İstanbul temsilcisi İstanbulspor'u ağırlayacak.

Tuncay Şanlı ve öğrencileri İstanbul Derbisi'nde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler