3. Ligde haftanın maçı: Kocaelispor - Karşıyaka

27.02.2020 - 20:56 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 17:58

Kocaeli Karşıyaka maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda? Maç öncesi iki takımdan bilgiler haberimizde... TFF 3. Lig 2. Grup'ta Kocaeli, evinde KSK ile karşılaşacak. İşte maç öncesi detaylar...

TFF 3.Lig 2. Grup’ta haftanın maçında Kocaelispor, sahasında Karşıyaka'yı konuk edecek. İki köklü ekip, tarihlerinde 29. kez karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig’de Kocaelispor, 55 puanla lider durumda bulunuyor. Karşıyaka ise 41 puanla 4. sırada yer alıyor. Play-off mücadelesi veren Karşıyaka, Kocaeli deplasmanından puan veya puanlarla dönme peşinde. En yakın rakibine 10 puan fark atan Kocaelispor ise, sahasında oynanacak bu maçı kaybetmek istemiyor.

İki takım da formda!

Kocaelispor, ligde son 3 maçını kaybetmedi. Yeşil  - siyahlılar, Ofspor’u ve Kozan’ı deplasmanda, Tepecikspor’u ise evinde mağlup etti. Karşıyaka ise son 5 maçında mağlup olmadı. İzmir ekibi, bu haftalarda 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. 

Soner Tolungüç: Hedefimiz Play-Off'tan bir üst lige çıkmak

Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, Kocaelispor karşılaşmasında son düdüğe kadar savaşacaklarını söyledi. Zorlu 90 dakikaya tam kadro hazırlandıklarını belirten Tolungüç, "Türkiye'nin iki büyük camiası çok önemli bir maça çıkacak. Rakibimiz uzun süredir lider ve zirvede rahat durumda. Biz de üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off'tan bir üst lige çıkmak. Onun için mücadelemizi yapacağız. Son düdüğe kadar savaşacağız" şeklinde konuştu.

Kocaelispor Karşıyaka maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Senin için hazırladığımız haberler