3 milyon Euro değil, 3 bin lira!

17.06.2020 - 09:33 | Son Güncellenme: 17.06.2020 - 09:39

Süper Lig'de haftayı Antalyaspor'a 2-1 kaybederek üzüntülü tamamlayan Beşiktaş'ta gözler Denizlispor maçında alınacak 3 puana çevrildi. Siyah-beyazlı takımda Domagoj Vida'nın sakatlığı bulunuyor. Vida oynamazsa yerine kim oynayacak?

3 milyon Euro değil, 3 bin lira!

DETAY HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, kaybedilen 3 puanın dışında Hırvat stoper Domagoj Vida'yı da kaybetti. Vida'nın yerine Denizlispor maçında sahada kim olacak? Erdoğan Kaya ilk 11'de oynayacak mı? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Vida'nın durumu teknik heyetin canını sıktı

Domagoj Vida'nın sakatlanması Beşiktaş teknik heyetinin canını sıktı. Futbolcunun durumuyla ilgili olarak yapılan resmi açıklamada, Vida'nın sağ uyluk iç adalesinde ödem olduğu ve tedavisinin başladığı ifade edildi.

Vida oynayamazsa yerine Erdoğan oynayabilir

Tecrübeli stopere uygulanacak tedaviye eğer Vida olumlu yanıt veremezse Denizlispor maçında sahada olmayacak. Beşiktaş'ta yıllık 3 milyon Euro kazanan Vida'nın yerine ise genç stoper Erdoğan Kaya'nın oynaması gündemde. 

3 bin liraya transfer edilmişti

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki futbolcusu Erdoğan Kaya, siyah-beyazlılara sadece 3 bin lira karşılığında transfer edildi. Bu transferin gerçekleşmesinde söz sahibi olan Beşiktaş'ın eski altyapı direktörü Emrah Bayraktar, konuyla ilgili tüm detayları Radyospor'da anlattı. 

Emrah Bayraktar: "Erdoğan'ın performansı sürpriz değil"

Bayraktar, "5-6 yıl önceydi. Erdoğan'ı Beşiktaş'a kazandırmıştık. Antalya Laraspor'dan almıştık. 3 bin TL karşılığında transferi yaptık. Kapı 5 bin liradan açılmıştı. Bizim adımıza performansı sürpriz değil. Kartal, Erdem, Eslem... İnsan geriye dönüp baktığında bugünlerin geleceğini tahmin edebiliyor. "Biraz sabırlı olun, çiçekler açacak" demiştim. Aldığınız oyuncuyu bir birey haline getirmeye çalışıyorsunuz. Kendisini nasıl ifade edeceğiyle ilgili de bir süreçten geçiyor. Hemen olsun isteyen insanlar sabırsızdı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Kaya ne demişti?

Beşiktaş'ta forma giydiği için mutlu olduğunu söyleyen Erdoğan Kaya, uzun yıllar siyah-beyazlılarda kalmak istediğini söylemişti. Erdoğan Kaya, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ben burada şans bulmak için uğraş vereceğim. Kendime inanıyorum. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Sergen Yalçın, genç oyuncuların performansından memnun

Hatırlanacağı gibi Sergen Yalçın, Antalya maçı kaybedilmesine karşın Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ın performansı sebebiyle mutlu olmuştu. Beşiktaş, 20 Haziran Cumartesi günü saat 21:00'de deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler