Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na 3 resmi transfer teklifi

Özgür Koç
18.06.2024 - 12:05 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 12:13

A Milli Futbol Takımı ile EURO 2024'te yer alan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na 3 resmi transfer teklifi geldiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na 3 resmi transfer teklifi

AJANSSPOR - HABER

3 farklı ülkeden teklif alan Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı, Galatasaray'ın ise 10 milyon Euro üzerinde ücret gelirse transfere izin verebileceği iddia edildi.

Barış kalıyor, Kerem gidiyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Barış Alper Yılmaz'ı kadroda tutma kararı alan G.Saray'da Kerem Aktürkoğlu'nun satılma ihtimali ağırlık kazandı.

3 resmi teklif geldi

Sezon içinde taraftarın acımasız eleştirilerinden bunalan Kerem, ayrılma ihtimalini düşünmeye başladı ve yeni menajeri de milli oyuncu adına görüşmelerde bulundu. Kerem Aktürkoğlu'na şu ana kadar 3 resmi teklif geldiği ortaya çıktı.

R. Sociedad, S. Moskova ve S. Arabistan'dan teklif var

İspanya'dan Real Sociedad, Rusya'dan Spartak Moskova ve Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Kerem'e teklifini iletip beklemeye geçti. 

Kararını EURO 2024 sonrasına bıraktı

A Milli Takım'la EURO-2024'te boy gösterecek 25 yaşındaki yıldız oyuncu, son kararını turnuva sonrasına bıraktı. Kariyeri için İspanya'yı doğru adım olarak gören Kerem Aktürkoğlu'nun tercihinin Real Sociedad olacağı tahmin ediliyor. 

G.Saray'ın beklentisi 10 milyon Euro'nun üstü

Başarılı kanada transferi konusunda kolaylık göstermesi beklenen sarıkırmızılılar, 10 milyon Euro'nun üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Senin için hazırladığımız haberler