3. santrfor kim olacak? Terim'in planı...

22.05.2020 - 15:58 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 16:02

Galatasaray, lig öncesi yoğun bir mesai içinde. Sarı-kırmızılıların forvet mevkisine transfer yapacak mı? Fatih Terim'in planı ne? Galatasaray'da transfer gelişmesi...

3. santrfor kim olacak? Terim'in planı...

BURHAN CAN TERZİ/AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray’ın sezonun kalan 8 haftalık kısmı için çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Fatih Terim, idari direktör Şükrü Hanedar ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak bir yandan yeni sezon yapılanması üzerinde mesai harcıyor. Galatasaray forvet transferi yapacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Galatasaray kimleri kadrosuna katacak?

Şu ana kadar Mert Hakan Yandaş, Semih Kaya, Oğulcan Çağlayan gibi isimlerle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Arda Turan’ın da yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Öncelik omurga!

Emre Kılınç’ın yanı sıra stoper sağ ve sol bek için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da öncelik  saha içinde ana omurgayı oturtmak.

Andone yolcu

İleride Falcao, Adem Büyük gibi isimlere sahip olan Cimbom’da sözleşmesi sona erecek Andone ile ise yola devam edilmeyecek.

Öncelik değil ama plan var

Galatasaray’da öncelik hemen Andone’nin yerine yeni bir santrfor almak değil. Fakat Oğulcan Çağlayan’ı birçok noktada alternatif olarak düşünen teknik direktör Fatih Terim transfer döneminin ilerleyen zamanlarında imkan ve şartlar oluştuğu takdirde nokta bir santrfor daha planlıyor.

Galatasaray mali durumu da düşünerek hareket edecek

Balotelli’den Mandzukic’e birçok yıldızın ismi sarı-kırmızılılar anılsa da şu an Galatasaray’ın yüklü anlaşmalar yapacak, bonservis bedelleri ödeyecek şartları oluşmadı.

Senin için hazırladığımız haberler