İstanbulspor'da Fatih Tekke, Kasımpaşa Mağlubiyetini Değerlendirdi

Orhan Gülek
20.05.2023 - 19:38 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 19:44

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Kasımpaşa Mağlubiyetini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa, sahasında İstanbulspor'u 1-0 yenerek tehlike hattıyla farkı 6 puana çıkardı. Konuk takım ise Giresunspor'un enfesini ensesinde hissetmeye başladı.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Tekke'den küme düşme açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tekke, kalan bölümde sahalarında oynayacakları 2 maçtan 3 ya da 4 puan almaları halinde kümede kalacaklarını düşündüğünü belirtti.

"Basit pas hatalarını kabul etmiyorum"

Tekke, "Maçın ilk 10 ve son 2-3 dakikası hariç oyundan memnunum. Ancak oyuncu performansından memnun değilim. Tecrübesizlik bu tip maçlarda öne çıkıyor. Bunları geliştirmemiz lazım. Bu tip maçlarda ve bu kadar iyi zeminde basit pas hatalarını kabul etmiyorum. Bu müsabakadan en azından beraberlikle ayrılmalıydık." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
17'lik yıldız Kasımpaşa'ya hayat verdi!
Habere Git

"3 ya da 4 puanın bizi ligde tutacak"

Ligin kalan bölümünde Gaziantep FK'nin ligden çekilmesi nedeniyle 37. haftada hükmen galip ilan edileceklerini ve diğer 2 mücadeleyi de sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Fatih Tekke, "Evimizde oynayacağımız maçlarda alacağımız 3 ya da 4 puanın bizi ligde tutacağını düşünüyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler