Başakşehir'de Oynayan Mesut Özil Futbolu Bırakma Kararı Aldı

Akın Ungan
03.02.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 16:33

Kayserispor - Medipol Başakşehir maçında ilk 11 başlayan Mesut Özil, kendisini fiziksel olarak yetersiz gördü. Özil, futbolu bırakma kararı aldı. Detaylar...

Başakşehir'de Oynayan Mesut Özil Futbolu Bırakma Kararı Aldı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir, Kayserispor deplasmanına gitti. Teknik direktör Emre Belözoğlu, Kayserispor karşısındaki ilk 11'de dünya yıldızı Mesut Özil'e de yer verdi. Devre arasında yerini Aleksic'e bırakan Özil, gösterdiği performans ile eleştirildi.

Futbolu bırakma kararı aldı

Fanatik'in haberine göre 320 gün sonra bir maçta ilk 11 başlayan Mesut Özil, Kayserispor maçının ardından flaş bir karar verdi. 34 yaşındaki yıldız oyuncu futbolu bırakma kararı aldı.

İdmana çıkmadı, sözleşmesi feshediliyor

Mesut Özil, bu sabah yapılan antrenmana katılmadı. Süperstar, takım arkadaşlarına futbolu bırakacağını söyledi. Medipol Başakşehir yönetimi, Mesut Özil'in sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye karşı kasıt var! Fenerbahçe'siz lig kaç para eder?
Habere Git

Dünya Kupası'nda yıldızını parlattı

15 Ekim 1988 doğumlu Mesut Özil, Schalke 04 altyapısında yetişti. 2006'da profesyonel olan Özil, 2008'de 5 milyon Euro karşılığında Werder Bremen'e transfer oldu. Almanya Milli Takımı'nı seçen Türk asıllı yıldız oyuncu, Panzerler ile Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile adından söz ettirdi.

Real'de 3 yıl oynadı, Arsenal'a gitti

La Liga devi Real Madrid, 2010 yazında 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Mesut Özil'i kadrosuna kattı. 3 yıl Real forması giyen Özil, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı. 2013 yılında 47 milyon Euro karşılığında Arsenal'a imza atan yıldız futbolcu, 2014'te Almanya ile Dünya Kupası'nı kaldırdı.

Türkiye'ye geldi, Fener'de kadro dışı kaldı

Mesut Özil, 2021'in Ocak ayında Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe'ye imza attı. Sarı-Lacivertliler'de çıktığı 37 maçta 9 gol, 3 asist kaydeden Özil, geçtiğimiz sezon İsmail Kartal ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakıldı. Mesut Özil, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde performansıyla eleştirilmişti.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'un oğlu kaza geçirdi, hastaneye kaldırıldı!
Habere Git

Başakşehir'e imza attı

Mesut Özil, Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra Medipol Başakşehir'e gitti. Bu sezon 7 resmi müsabakada görev alan yıldız futbolcu, gol ya da asist katkısı üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler