"38 yaşında bile rakiplerine korku salıyor"

19.01.2020 - 13:05 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 13:05

"38 yaşında bile rakiplerine korku salıyor"

Milan forması giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, yeni takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic hakkında konuştu. 38 yaşındaki yıldızın Türkleri sevdiğini dile getiren Hakan, golcü oyuncunun ilerleyen yaşına rağmen rakiplere korku saldığını söyledi.

"Zlatan Ibrahimovic Türk şarkıları dinlemeyi seviyor"

Alman basınına konuşan Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic'in kendisine kibirli bir yaklaşımı olmadığını vurgulayarak, "Soyunma odasında hemen yanıma geldi ve beni içten selamladı. Birçok Türk arkadaşı olduğunu söyledi. Sıcak kalpli oldukları için Türkleri sevdiğini söyledi. Bana Türkçe "Nasılsın?" dedi. Türk şarkıları dinlemeyi seviyor. Benimle ve ülkemle ilgilenmesi, beni mutlu etti" dedi.

"Zlatan bana hatalarımı gösteriyor"

Hakan, 38 yaşındaki golcü ile ilgili şöyle dedi: "En çok sevdiğim şey şu: Bana açıkça neyi çok iyi yaptığımı, bunun da ötesinde neyi kötü yaptığımı söylüyor. Zlatan bana hatalarımı gösteriyor" ifadesini kullandı.

"Acilen Zlatan gibi bir lidere ihtiyacımız vardı"

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, son olarak, "Acilen onun gibi bir lidere ihtiyacımız vardı. Zlatan 38 yaşında bile rakiplerini korkutuyor" ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler