39’luk Ibrahimovic’ten Milan’a yeni imza!

22.04.2021 - 22:38 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 22:42

Serie A’nın güçlü ekiplerinden Milan, 39 yaşındaki golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. İsveçli golcü İtalyan kulübünden ne kadar kazanacak? İşte detaylar…

39’luk Ibrahimovic’ten Milan’a yeni imza!

AJANSSPOR-HABER

 

Milan dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile nikah tazeledi. İsveçli golcü ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren İtalyan ekibi mutlu sona ulaştı..

Ibrahimovic Milan'dan 7 milyon Euro alacak

39 yaşında olmasına rağmen performansıyla gençlere taş çıkartan futbolcunun sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatıldı. Ibrahimovic’in önümüzdeki sezon için Milan’dan 7 milyon Euro ücret alacağı açıklandı.

Ibra'nın bu sezon 17 golü vafr

Zlatan bu sezon Serie A’da forma giydiği 17 maçta 15 gol atarken, ikinci sırada bulunan takımının şampiyonluk mücadelesi vermesinde büyük rol oynadı. Tüm kulvarlarda çıktığı 25 karşılaşmada ise kırmızı-siyahlılara 17 gol, 3 asistlik katkı sağladı.    

Milan'da gözler Hakan'a çevrildi

Milan’da Ibrahimovic’in yeni sözleşme imzalamasıyla gözler artık Hakan Çalhanoğlu’na çevrildi. İtalyan kulübü sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli futbolcumuzu da kadrosunda tutmak istiyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Hakan Milan’dan 5 milyon Euro talep ederken, Çizme ekibi yıllık 4 milyon Euro’da diretiyor.

Çalhanoğlu Milan'da kalacak mı?

Türk Milli Takımı’nın da yıldızları arasında bulunan Hakan’la Manchester United ve Paris Saint Germain gibi dev kulüpler de ilgileniyor.  

Senin için hazırladığımız haberler