4 başkan buluşacak. İşte detaylar...

20.02.2020 - 15:58 | Son Güncellenme: 20.02.2020 - 15:58

Dört büyük kulübün başkanları canlı yayında bir araya geliyor.  Peki bu açık oturum hangi gün saat kaçta düzenlenecek? Oturumu kim yönetecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dört büyük kulübün başkanlarını canlı yayında bir araya gelmeye davet etmiş, dün düzenlediği basın toplantısında da bu konuya değinmişti. Bunun üzerine harekete geçen Türkiye Spor Yazarları Dernği (TSYD), başkanların katılacağı bir oturum ayarladı. İşte TSYD'den yapılan açıklama:

"TSYD Levent Tesisleri'nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir. Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır."

4 başkanın tarihi buluşmasının detayları

Dört büyüklerin başkanlarını, futbolun ve birbirleriyle olan sorunları konuşacakları toplantının detaylarına Ajansspor ulaştı. TSYD'de 26 Şubat'ta gerçekleşecek buluşmaya tüm medya mensupları davetli.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, saat 11.00'de başlayacak dev buluşma öncesi kahvaltıda bir araya gelecek. Etkinlikte TFF Başkanı Nihat Özdemir de yer alacak.

Kahvaltının ardından oturama geçilecek. TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, kırmızı bir koltuğa oturarak başkanlara moderatörlük yapacak. Tongsir bir açılış yaptıktan sonra medya mensuplarına soru hakkı tanıyarak, buluşmayı sürdürecek. Dört başkanın yayını hem sosyal medya üzerinden hem de isteyen tüm TV kanalları tarafından yayınlanacak. Kurulacak platformlarda buluşma sonrası da gazeteciler başkanlarla birebir röportajlar yapabilecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.    

Senin için hazırladığımız haberler