4 kulüp Victor Nelsson'un peşinde! Rakam verdiler...

22.08.2024 - 15:58 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 16:43

Trendyol Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson'a dört kulüp birden talip oldu. İşte detaylar.

4 kulüp Victor Nelsson'un peşinde! Rakam verdiler...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 yenilen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda savunma oyuncusu Victor Nelsson ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

The Guardian'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United, savunmasını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

West Ham United'da hedef Nelsson

Haberde; Hammers kulübünün listesindeki son isim belli oldu. Buna göre West Ham United, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Victor Nelsson ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Sevilla, Lille ve Bologna da peşinde

Haberin detayında Sevilla, Lille ve Bologna kulüplerinin de Danimarkalı savunma oyuncusunu istediği belirtildi.

12 milyon Sterlin

Bu dört kulübün, 25 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katabilmesi için 12 milyon Sterlin gibi bir ücreti ödemesi gerektiği ifade edildi.

Galatasaray kariyeri

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Nelsson, çıktığı 129 karşılaşmada 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Bu sezonki performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olan başarılı futbolcu, bu sezon ise 3 karşılaşmada görev aldı ve 267 dakika sahada kaldı.

Fesih 25 milyon Euro

Öte yandan 11 Ağustos 2021 tarihinde FC København'dan 7 milyon Euro karşılığında transfer edilen Nelsson'un, yapılan anlaşma gereği tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler